Netflix Dark Desire dizisi fragmanı, konusu ve oyuncuları

TAKİP ET

Netflix'in yeni dizilerinden birisi olan Dark Desire'ın fragmanı, konusu ve oyuncuları dizi severlerin gündemini meşgul ediyor. İşte dizi hakkında merak edilenler...

Reklam
Reklam

Netflix’in son yıllarda yayınladığı sayısız gençlik dizileri platforma oldukça büyük bir gelir getirmeyi başardı. Ünlü yayın platformu bu gençlik dramasını değil daha karmaşık bir yapıya sahip olan yetişkin dramasını konu edinen Dark Desire dizisini yayınladı. Netflix’in yeni dizisi Dark Desire’ın konusu ve oyuncuları dizi severlerin gündeminin üst basamaklarında yer alan konulardan birisi olarak öne çıkıyor. 18 bölümlük ilk sezonuyla dikkatleri üzerine çeken Dark Desire’ın konusu ve oyuncuları oldukça merak ediliyor. 
Netflix Dark Desire Dizisi Konusu Nedir?
Genç ve çekici bir kadın olan Alma, kocası Leonardo ile mutlu bir evlilik hayatı sürdürüyor. Bununla birlikte aktif bir cinsel hayatı olan çiftin bu mutlu günleri Alma’nın kocası Leonardo’yu kendisini aldatmakla suçlaması üzerine değişiyor. Yakın arkadaşı Brenda’nın kötü bir durumda olması üzerine arabasına atlayarak onun yanına giden Alma arkadaşının daveti üzerine şehvetli bir partiye katılıyor. Brenda’nın Alma’yı sürekli olarak eğlenmesi ve sevişmesi üzerine baskılaması sonucunda Alma partideki Dario isimli genç bir adam ile cinsel birliktelik yaşıyor. Fakat Alma bu durumla birlikte daha derin bir çıkmaza giriyor. 
Kocası Leonardo ile Dario arasında kalan Alma kızının psikolojik buhranı ve yakın arkadaşı Brenda’nın ölümü sebebiyle daha zor günler yaşamaya başlıyor. Alma’nın Leonardo ile Dario arasında yapacağı seçim hayatına doğrudan etki edecek.
Netflix Dark Desire Oyuncuları Kimlerdir?
Oyuncuların performansları her ne kadar yeterli bulunmasa da dizide işlenen cinayet ve ihanet temalarının başarısı Dark Desire’ı başarılı sayılabilecek bir yapım haline getiriyor. İşte Dark Desire dizisinde yer alan oyuncular:
Maite Perroni – Alma Solares
Erik Hayser – Esteban Solares
Jorge Poza – Leonardo Solares
Alejandro Speitzer – Darío Guerra
María Fernanda Yepes – Brenda Castillo
Regina Pavón – Zoe Solares
Paulina Matos – Edith Ballesteros
Leticia Huijara – Lucinda
Claudia Pineda – Garcia
Samantha Orozco – Rosalba
Netflix Dark Desire dizisi IMDb puanı için tıklayınız

Netflix Dark Desire dizi