Netflix David ve Elfler film konusu ve oyuncu kadrosu

TAKİP ET

Sevilen platformlardan olan Netflix de çeşitli film ve diziler seyircilerle buluşmaya devam ediyor. Son günlerin sevilen filmi David ve Elfler filmin konusu ve oyuncu kadrosu araştırılmaya başlandı. En çok merak edilen David ve Elfler filmi hakkında detaylar haberimizde yer almaktadır

Reklam
Reklam

Netflix'in orjinal yapımı olan David ve Elfler filmnde dünya katalog çalışması uzun süre sonra kaldığı yerden devam etmektedir. Kısa süre önce syircilerle buluşan David ve Elfler filmi korku ve gerilim dolu dakikalar sunmaktadır. Filmin oyuncu kadrosu ve yorumları da oldukça merak edilmektedir. 

David ve Elfler film yorumu

Noel Baba ile arasına kara kedi giren Elf Albert, insanlarla konuşabilmek onlarla etkileşim kurabilmek için can atmaktadır. Günden güne gücünün kaybettiğini gören Albert, ilk olarak David ile iletişime geçecek. Akabinde de küçük çocuk ile sonsuz bir bağ kuracaktır.Filmin içerisinde görüldüğü üzere Noel temalı içerikler ön planda tutulmaktadır.ılın her anında şahit olduğumuz kuru romantizmlere Noel’de de şahit olmak yerine bu zamanları eğlenmesini bilen, inançları hayalleri ile yaşayan kişilere sunmalıyız. 

Netflix de kısa süre önce çıkan David ve elfler filmi ise yapıln yorumlar üzerine beğenildiği görülmektedir. Beğenilen Elfler ve noel arasındaki ilişkiler devamında seyirci puanlamasını yapmıştır. 

David ve Elfler film fragmanı

David ve Elfler film oyuncu kadrosu ve karakterler 

Cyprian Grabowski – David

Jakub Zajac – Elf Albert

Cezary Zak – Santa Claus

Kasia Koleczek – Sylwia

Anna Smolowik – Hania

Monika Krzywkowska – Mrs. Claus

Michal Czernecki – Piotr

Bartosz Obuchowicz – Tramp

netflix film david ve elfler film konusu