Netflix de yeni dizi gündeme damgasını vurdu! Aşk Plan dizisi konusu ve oyuncu kadrosu

TAKİP ET

Kendi içerikleriyle gündeme gelen Netflix de yeni dizi seyircilerle buluştu. Kısa sürede yoğun ilgi gören Aşk Plan dizisi beğeniler topladı. Aşk Plan dizisi konusu ve oyuncu kadrosu merakları arttırdı. The HookUp Plan 2018 yılında Fransa da seyircilerle buluşmasının ardından 3 sezonuyla birlikte Netflix de yerini aldı. Aşk Plan dizisi hakkında merak edilenler haberimizde yer almaktadır

Reklam
Reklam

Romantik komedi içeriğini seven izleyicilerin vazgeçemeyeceği dizi olacağı ön görülen Aşk Plan kısa sürede yoğun ilgi gördü. 2018 yılında Fransa'da yayınlanmasının ardından heyecanları arttırdı. İki genç arasında geçen aşk hikayesini ele alan dizide olaylar peş peşe gelmektedir. İşte, Aşk Plan dizisi detayları..

Aşk Plan dizi konusu

Son zamanlarda Elsa'nın depresyona girdiğini gören Charlotte, Emillie'ye bu durumu anlatmadan Elsa'nın peşine erkek bir eskort tutacaktır. Jules. Jules’un dikkat çeken zekasından, çekici fiziksel özelliklerinden ve Elsa’yı mutlu edecek cinsel yaşam kriterlerinden yararlanmak isteyen Charlotte, yakın arkadaşının mutsuz geçirdiği ve kara bulutları, Jules yardımıyla yok edeceğinin hayalini kurmaktadır. Aklı bir karış havalarda olan Elsa ise Jules’un yakın, yardımsever, güler yüzlü ruh haline aldanması sonrası olaylar gelişti. Bu durum ise yeni aşk hikayesine merhaba dedi. 

İlk sezonu yayınlanan Aşk Planı dizisi 8 bölümden oluşurken her bölüm yarım saati geçmeden hazırlanmıştır. Eğlenceli içerik olan Aşk Plan dizi romantik komedi kategorisine de girmektedir. 

Aşk Planı dizi tanıtımı

Aşk Planı dizi oyuncu kadrosu ve karakter

Zita Hanrot – Elsa

Sabrina Ouazani – Charlotte

Joséphine Draï – Emilie

Marc Ruchmann – Jules

Syrus Shahidi – Antoine

Guillaume Labbé – Maxime

Yvan Naubron – Roman

Tom Dingler – Matthieu

Ryan Colt Levy – Jules

Victor Meutelet – Arthur

romantik komedi dizisi aşk plan konusu netfliz de yeni dizi