Netflix dizisinden PKK/YPG skandalı! Örgütün bayrakları duvarlara asıldı..

TAKİP ET

18 Kasım tarihinde Netflix'de yayınlanmaya başlayan bir çizgi dizide skandal boyutta bir detay görüldü. "Tear Along The Dotted Line (İşaretli Yerden Kesin)" adlı çizgi dizinin terör örgütü PKK/YPG'nin bayraklarının kapı ve duvarlara asılmış olduğu fark edildi.

Reklam
Reklam

ABD merkezli dizi ve film platformu Netflix'te 18 Kasım tarihinde 'Tear Along The Dotted Line (İşaretli Yerden Kesin)' isimli bir çizgi dizi yayınlanmaya başladı. 15 dakika süren ve 6 bölümden oluşan çizgi dizinin bazı bölümlerinde P K K/Y P G terör örgütünün bayraklarının kapılara ve duvarlara asılı olduğu görüldü.


Çizgi dizi içerisinde yapılan örgüt propagandası sosyal medyada büyük tepki toplarken platformun Türkçe edisyonunda da gösterine çizgi dizinin açıklamasında arkadaşları ile birlikte şehir dışına seyahate çıkan Romalı bir çizgi romancının, hayatının gidişatının işlendiği ve romancının muhtemel bir aşk üzerine de kafa yorması konusunun açıklaması yer aldı.


Çizgi dizinin 37 yaşındaki Romalı karikatüristin, dizinin bazı bölümlerinde P K K/Y P G terör örgütünün bayraklarına yer verdiği görülürken fragmanın ilk açılış sahnesinde ise dizinin, baş kahramanın kapıyı açtıktan sonra ışığı yakması ile birlikte YPG bayrağının kapı arkasına asılmış olarak durduğu göze çarpıyor.

Netflix PKK/YPG Tear Along The Dotted Line İşaretli Yerden Kesin