Netflix Dünyanın Zirvesi Animasyon film konusu, oyuncu kadrosu

TAKİP ET

Sevilen platformlardan ola Netflix de damgasını vuran Dünyanın Zirvesi Animasyon filmi yoğun ilgi görmeye devam etmektedir. Dünyanın Zirvesi Animasyon filminin konusu ve oyuncu merak konusu olurken araştırılmaya başlandı. İşte Dünyanın Zirvesi Animasyon film hakkında detaylar haberimizde

Reklam
Reklam

Hayatını riske atıp dağlarda zirvede olmayan isteyenlerin belgeseli izlenmektedir. Gerçek hayattan da alıntılar olunan film de pek çok yapım iş birliği yapmıştır. Animasyon filmi olmasıyla meraklar da fazlasıyla artmıştır.Everest gibi rekor kıran kitapda yerini alan doğal güzelliklerde film de karşımıza çıkmaktadır. 
Dünyanın Zirvesi Animasyon film konusu
George Mallory ve Andrew Irvine isimli dağcıların 1924’te kaybolduğu zamanla bir ilişki kurarken Fukamachi’yi, 1924 yılında kaybolan dağcı çiftinin kamerasını bulmak üzere dağın tepesine teşvik ediyor. İkilinin cesetleri yıllar içerisinde çeşitli yollarla tespit edilse de o günü, o anı kayıt altına alan ve aslında “Everest’e çıkan ilk insanlar” olarak lanse edilmesini mümkün kılacak olan kameraya bir türlü ulaşılamıyor. Yüksek dağlarda bembeyaz görüntüsü ile canlıların yaşamadığı görülmektedir. filmde ele alınan konu kurgu ve animasyonlar izleyicileirin gözlerini kamaştırmaktadır. 

Dünyanın Zirvesi Animasyon film fragmanı

Dünyanın Zirvesi Animasyon film oyuncu kadrosu ve karakterler

Darren Barnet – Fukamachi Makoto / ses

Lazare Herson-Macarel – Habu / ses

Elisabeth Ventura – Ryoko / ses

Damien Boisseau – Fukamachi / ses

Rich Ting – Habu Joji / ses

Paul Nakauchi – Ito / ses

Clyde Kusatsu – Sherpa / ses

netflix film animasyon filmi dünyanın zirvesi animasyon film konusu