Netflix Gelecek Günlüğü Dizisinin Konusu, Yorumu ve incelemesi

TAKİP ET

Son zamanların trendi olan Reality Show' a Netflix kanalı bir yenisini daha ekledi. Dizinin adı 'Gelecek Günlüğü'. Netflix'in Reality Show kategorisindeki bu yeni dizinin konusu ve incelenmesi için haberimizin detaylarını okuyabilirsiniz. Gelecek Günlüğü dizisinin konusu, incelemesi, yorumu, eleştirisi, genel IMDb analizi hakkında tüm bilgiler ve dizinin geniş çerçevede yönetmeni, senaristi, oyuncu kadrosu ve daha fazla bilgiler haberimizin içeriğinde...

Reklam
Reklam

Dizinin temel yapısında bir nakarat yer almaktadır. “Elimde özel bir günlük var. Dünyada başka eşi yok. İçinde yazanlar geçmişte olanlar değil, gelecekte olanlar...” Bu sözle birlikte dizinin isminde taşıdığı anlamı da karşımıza çıkmaktadır. Dizi başlangıcını bu söz ile başlatırken devamındaysa büyük bir heyecana sürüklemektedir.
Dizi gerçekçe bir aşkın olağanüstü halde şekil almış biçimini de bize sunuyor diyebiliriz. Bu aşkın başrollerindeyse 19 yaşını yeni doldurmuş olan genç bir kız olan Maai ve 24 yaşındaki Takuto isminde kişiler yer almaktadır. İki gencin bir araya gelmeleri bir günlük sayesinde var olacaktır. Bu günlükle beraber bir şeylerle beraber baş koyan iki genç daha sonra beklenmedik bir ayrılık ve hüzne uğrama olasılıkları görülecektir. Gençlerin ise bu süreçte tutundukları tek şey birbirlerine gerçekten âşık olup olmamalarını konusunu ele almaktadır.
Gelecek Günlüğü dizisi hakkında genel detaylar
Orijinal adının The Future Diary olan bahsettiğimiz dizi 14 Aralık itibariyle kendi alanı olan Reality şovların başında yer alma özelliği taşımaktadır. Bazen ne kadar da olsa bu tür Reality şovların çokça var oluşumundan şikayet edilse de bu durumun tam tersi bir etki gösterdiğini gözlemlemekteyiz.
Dizinin asıl senaryo olarak ele alacak olursak bazı vaatlerini karşılamasa da bir aşk hikayesinin ne kadar yaratıcı bir tarzda sunulacağını ortaya koymaktadır. Günümüzdeki gerçekçilikle bağdaştırdığımızdaysa bu durum daha içler açıcı bir hale gelmiştir. Çoğu insanın uzak kaldığı o aşk kavramının büyüsünü yeniden kazandırmayı amaçlamış gibi. Diziyi izlediğimizde genel anlamda bir puanlama katacak olursak. 10 üzerinden 5,5 olabilir.


 

netflix film yeni dizi