Netflix Hayvanların Sırları Belgesel dizi fragmanı, konusu ve oyuncuları

TAKİP ET

Netflix'te yayınlanmaya başlayan Hayvanların Sırları belgesel dizi fragmanı, konusu ve oyuncuları ilişkin bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.

Reklam
Reklam

Netflix’te vahşi hayvanların hiç görülmemiş görüntülerine yer veren belgesel dizi ‘Hayvanların Sırları (Animal)’ 10 Kasım 2021’de yayınlanmaya başladı. Plimsoll Productions tarafından hazırlanan Animal’ın bölümleri platform üzerinden izlenebiliyor.
Hayvanların Sırları belgeselinin konusu nedir?
Hayvanların Sırları belgeseli, dünyanın en muhteşem hayvanlarının bazen iç ısıtan bazen de dehşete düşüren anlarını ekranlara taşıyor. Bryan Vranston, Rebel Wilson, Rashida Jones ve Pedro Pascal gibi isimlerin anlatıcılığını yaptığı belgesel dizi; vahşi köpek ailesi, kanguru, anne aslan ve genç bir pasifik ahtapotunun da içinde bulunduğu dünyanın eşsiz ailelerini bize anlatacak.
Pandemi döneminde çekimleri gerçekleştirilen dizi için ekip, seyahat kısıtlamaları nedeniyle gidemedikleri ülkelerde çekim yapmak için yerel kamera operatörleri kullandı.
Dizinin birinci bölümünde ‘Büyük Kedigiller’, ikinci bölümde ‘Köpekgiller’, üçüncü bölümde ‘Keseliler’, ‘Kafadan Bacaklılar’ belgeselleri yayınlanıyor.
IMDb: 7,9
Hayvanların Sırları belgesi anlatıcı kadrosu
Anthony Mackie
Bryan Cranston
Pedro Pascal
Rebel Wilson
Rashida Jones
Hayvanların Sırları (Animal) fragman:
 

netflix hayvanların sırları hayvanların sırları fragman