Netflix Hellbound dizi konusu ne? Hellbound ne demek? Netflix'e ne zaman çıktı?

TAKİP ET

En çok tercih edilen platformlardan olan Netflix'te yayınlanan Güney Kore yapımı Hellbound dizisi gündeme damgasını vurdu. Geçtiğimiz zamanlarda adını sıklıkla duyuran Squid Game dizisini geçen Hellbound konusu ve ne zaman çıktığı merak konusu oldu. Hellbound dizisi hakkında detaylar haberimizde yer almaktadır

Reklam
Reklam

Netflix’te gündeme damgasını vuran Squid Game dizisi ilk günden bu zamana kadar yoğun ilgi görmektedir. Dünya çağında herkes tarafından beğenilen dizi 110 milyondan fazla kişiye ulaştı. Bu zamana kadar en çok izlenen dizi olan Squid Game dizisini geçen yapım ise Hellbound oldu.
Hellbound ne demek? Netflix’te ne zaman çıktı?
Hellbound dizisi 20 Kasım günü Netflix’te yayınlandı. Güney Kore yapımı olan dizi yayınlandığı günden bu zamana kadar yoğun ilgi gördü. 46 gün listesinin zirvesinde yer alan dizinin arkasından Squid Game dizisi ikinci sıraya düştü.
Güney Kore, Meksika ve Belçika gibi ülkelerde dizi bir numara olmaktadır. ABD, Kanada ve Almaya da ise dizi ilk üç içerik arasında yer almaktadır.
Hellbound, cehennem mahkum olan anlamına gelmektedir. Bu kelime dizi içerisinde fazlalıkla görülmektedir.
Güney Kore dizisi Hellbound’un konusu ne?
Hellbound Squid Game gibi ilginç bir konuya sahip. Dizide doğaüstü yaratıklar, günahkar insanların peşinden koşuyorlar ve onları cehenneme sürüklüyorlar. 
Dizinin henüz ilk sezonu yayınlandı. Ancak şu anda 80'den fazla ülkede en popüler içerikler arasına girmiş durumda. 
Dizinin yönetmenliğini üstlenen Yeon Sang-ho; bazı animasyon dizileri ve Zombi Ekspresi filmiyle ismini duyurmuştu. Yönetmen Hellbound ile kariyerinin zirvesine çıkmaya çok yakın. 
 

hellbound konusu hellbound ne zaman çıktı hellbound