Netflix Hiç Komik Değil filminin konusu nedir? Hiç Komik Değil filminin yorumu

TAKİP ET

Netflix'te yayınlanan Hiç Komik Değil filminin hem konusu hem de oyucularıyla dikkatleri üzerine çekti. Çokça merak edilen diziler arasında yer alan Hiç Komik Değil filmi hakkında yapılan yorumlar araştırılmaya başlandı. Peki Netflix Hiç Komik Değil filminin konusu nedir? detaylar haberimizde yer almaktadır.

Reklam
Reklam

Netflix’te yayınlanan Hiç Komik Değil filminin hem konusu hem de oyucularıyla dikkatleri üzerine çekti. Çokça merak edilen diziler arasında yer alan Hiç Komik Değil filmi hakkında yapılan yorumlar araştırılmaya başlandı. 40’lı yaşlarında olan bir komedyen olan Gabriel’in hayatının anlatıldığı Hiç Komik Değil filminde Gabriel’in hayatı yakın kız arkadaşının kendisinden sperm bağışçısı olmasını talep etmesi ve ilk görüşte aşık olduğu bir kız ile bağlantı kurmasıyla değişir. Hem ebeveynlik hem de mesleki istikrarsızlık temaları üzerinde etkileyici bir komedi şöleni sunan Hiç Komik Değil filminde izleyiciler daha ilk dakikadan Gabriel ile bir yakınlık kurmaktadır. İsyankâr ve mutsuz bir kişiliğe sahip olan Gabriel, kendisine bir benlik aradığı zaman iki farklı mucizevi gelişmelere dahil olmaktadır. 

Hiç Komik Değil filminin konusu nedir?
40’lı yaşlarında olan bir komedyen olan Gabriel’in hayatının anlatıldığı Hiç Komik Değil filminde Gabriel’in hayatı yakın arkadaşı olan Melissa isteği üzerine değişir. Melissa çocuk sahibi olmayı dört gözler bekler fakat kimseyle uygun bir birliktelik yaşamadığı için ilk başta filmde Gabriel ve Melissa’nın aşk yaşayacağı düşünülse de Melissa’nın asıl isteği çok farklıdır. Melissa, Gabriel’den kendisi için sperm bağışçısı olmasını ister. Melissa’nın isteği ile hayatı çok farklı yerlere evirilen Gabriel, kendisini uzay, burçlar ve gezegenler üçgenine adayan bir genç kız ile taşınır ve hayat serüveni bu noktada değişir. 

Hiç Komik Değil filminin oyuncuları

Gabriel Nuncio – Gabriel

Cassandra Ciangherotti – Leyre

Adriana Paz – Melissa

Cecilia Suárez – Cecilia Suarez

Carlos Abraham Gongo – Gerardo

Renata Vaca – Dayana

Tamara Vallarta – Lily

Alejandro Saevich – Saevich

Eduardo Donjuan – Don Juan

Manolo Caro – Lauro

María Castellá – Magaly

Hiç Komik Değil Netflix Hiç Komik Değil filmi konusu