Netflix I Lost My Body (Bedenimi Kaybettim) film konusu ve fragmanı

TAKİP ET

Netflix sadece çocukların değil yetişkinlerin de izleyebileceği yeni animasyon filmi I Lost My Body'yi (Bedenimi Kaybettim) yayınladı. Film severler ise I Lost My Body (Bedenimi Kaybettim) filminin konusunu ve fragmanını internet üzerinden araştırıyor. İşte film hakkında merak edilenler...

Reklam
Reklam

Animasyon filmleri geçmişte çocuklara özel olarak üretilen yapımlar olarak yer alıyordu. Son yıllarda ise animasyon alanında sadece çocuklara değil yetişkinlere de hitap eden yapımlar görülmeye başlandı. Bu yapımlardan birisi de Netflix’te yayınlanmaya başlanan I Lost My Body (Bedenimi Kaybettim) filmi oldu. Film severlerin gündeminde bulunan I Lost My Body (Bedenimi Kaybettim) film konusu ve fragmanı arama motorlarını en çok meşgul eden konular arasında yer alıyor.
Netflix I Lost My Body (Bedenimi Kaybettim) Filmi Konusu Nedir?
Paris sokaklarında bulunan bir hastaneden kaçan sahipsiz bir el, kendisini evinde hissedeceği bir yer bulma amacıyla yola çıkar. Bu yolculuk boyunca çamurlu yollardan, fare dolu tren yollarından geçen elin hikayesi Naoufel adındaki genç bir çocukla kesişecektir. Ailesine ve çevresine saygılı olması sebebiyle sevilen bir çocuk olan Naoufel’in hayali hem astronot hem de piyanist olmaktır. Fakat genç adamın mutlu geçen çocukluğu anne ve babasını trafik kazası sonucu kaybetmesinin ardından değişecektir. Naoufel’in hayatını kazanması için artık küçük yaşlarda çalışması gerekmektedir. Yalnız ve mutsuz bir çocukluk geçirdikten sonra Gabrielle adında bir kızla tanışan Naoufel aşkın büyüsü sayesinde yeniden mutluluğu yakalayacaktır.
Umut ve sevginin en güzel şekilde yansıtıldığı karakterlerden birisi olan Naoufel ile sahipsiz elin hikayeleri filmin beğenilen noktaları arasında yer aldı. Yönetmenlik koltuğunda Jeremy Clapin’in oturduğu senaristlik görevini ise Guillaume Laurant’ın yaptığı I Lost My Body (Bedenimi Kaybettim) iki farklı dünyayı anlatma gibi dikkat çeken konusuyla mutluluk ve hüznü en iyi şekilde izleyenlere yansıtan müzikleri ile başarılı bir film olarak görülmektedir.
I Lost My Body (Bedenimi Kaybettim) Filmi Oyuncuları Kimlerdir?
Netflix’in yeni filmi I Lost My Body (Bedenimi Kaybettim) oyuncu kadrosu ise şu isimlerden oluşuyor:
Hakim Faris – Naoufel
Victoire Du Bois – Gabrielle
Patrick d’Assumçao – Gigi
Bellamine Abdelmalek – Raouf
Brooke Burgstahler – Sandra
Tucker Chandler – Küçük Naoufel

 

netflix i lost my body film bedenimi kaybettim