Netflix - Kaliforniya'da Noel Şehir Işıkları filmi konusu ve oyuncu kadrosu

TAKİP ET

Dijital platformlar arasında ilk sıralarda tercih edilen Netflix de yer alan Kaliforniya'da Noel Şehir Işıkları filmi yoğun ilgi görmeye devam ederken izleyiciler tarafından konusu ve oyuncu kadrosu merak konusu oldu. Kaliforniya'da Noel Şehir Işıkları filmi hakkında detaylar haberimizde yer almaktadır

Reklam
Reklam

Kaliforniya’da Noel ismiyle tanınan film herkesin yakından tanıdığı bir konsept ile karşımıza çıkış yaptı. Sıcak ve sade işleyişiyle izleyiciler tarafından epey olumlu yorumlarla karşılaştı. En nihayetinde Joseph ve Callie’nin eğlenceli aşk hikayesi ekran karşısına çıksa da yılın son zamanlar gereği Noel’in içten ve heyecanlı akıbeti de senaryonun özgünlük temasını ortaya çıkardı. İşte merak edilen filmin detayları;

Kaliforniya'da Noel Şehir Işıkları film yorumu

Noel'in gelişi Kaliforniya'da büyük bir heyecan ile kutlanmaktadır. Aşk dolu yılın gelmesi için dilekler devam etmektedir.  San Francisco’dan, gelen bir haber ile ikilinin hayati şartları değişecek gibi duruyor. Baba mesleği olan gayrimenkul geliştirme şirketinden haber alan Joseph… San Francisco’ya taşınması gerektiğini söylediğinde, Callie’den onay almayı başarıyor.

Gün geçtikçe  Joseph’in eski yaşantısı, eski arkadaşları, eski alışkanlıkları gün yüzüne çıkmaya başlıyor. Haliyle Callie de aşık olduğu adamın aslında kim olduğunu sorgulamaya gidiliyor. 

Kaliforniya'da Noel Şehir Işıkları filmin yönetmen koltuğunda oturan isim Shaun Paul Piccinino olurken ilk filminin yanı sıra bu projesinde oldukça etkilyici iş ortaya koydu. 

Kaliforniya'da Noel Şehir Işıkları film fragmanı

Kaliforniya'da Noel Şehir Işıkları film oyuncu kadrosu ve karakterler

Lauren Swickard – Callie

Josh Swickard – Joseph

Ali Afshar – Leo

David Del Rio – Manny

Kane Lim – Kane Kim

Natalia Manny – Hannah

Gunnar Anderson – Connerg

Noah James – Owen

Raquel Dominguez – Veterinarian

Laura James – Victoria

netflix filmi noel ışıklar filmi kaliforniya filmi