Netflix Love Hard film konusu, oyuncuları ve fragmanı

TAKİP ET

Netflix'in yeni filmi Love Hard merak konusu oldu. Film tutkunları Love Hard filmi konusu, oyuncuları ve fragmanını araştırmaya başladı. Love Hard filmi fragmanı yayınlandı.

Reklam
Reklam

Online dizi, film ve belgesel platformu Netflix, yeni yapımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Platformda son olarak Love Hard adıyla yayınlanan film dikkat çekti. Hayal kırıklığı, kavga, gürültü ve aşkın tüm hallerinin işlendiği dram türündeki filmde monoton hayattan sıkılan bir kadın online tanışma uygulamalarına yönelir.
Yönetmen koltuğunda Hernan Jimenez’in yer aldığı senaryosunu Daniel Mackey ve Rebecca Ewing’in kaleme aldığı Love Hard filminde mutsuz, asosyal, yaralı bir kadın filmin merkezinde yer alıyor.
Love Hard filmi konusu
Mutsuz ve asosyal bir kadın olan Natalie online tanışma uygulamalarına yönelir. İş hayatında ne kadar başarılı olursa olsun sosyal hayatta sorun yaşayan Natalie mutsuzluğunu burada atacağını düşünür. Birkaç başarısız denemenin ardından doğru kişiyi bulduğunu düşünür.
Bir fotoğrafla gördüğü kişi için New York’a giden Natalie burada fotoğrafta gördüğü kişi yani Josh’un gerçekte farklı biri olduğunu anlar.
Love Hard filmi oyuncuları
Love Hard filminde yer alan oyuncular ve canlandırdıkları karakterler şu şekildedir;
Nina Dobrev – Natalie Bauer
Jimmy O. Yang – Josh Lin
James Saito – Bob Lin
Mikaela Hoover – Chelsea
Heather McMahan – Kerry
Darren Barnet – Tag
Harry Shum Jr. – Owen Lin
Lochlyn Munro – Rex
 

love hard netflix