Netflix Münih Savaş Yaklaşıyor filmi fragmanı, konusu ve oyuncuları

TAKİP ET

Netflix'in İkinci Dünya Savaşı konseptli filmlerden birisi olan Münih Savaş Yaklaşıyor filminin fragmanı, konusu ve oyuncuları film severlerin gündemini meşgul ediyor. İşte tüm detaylarıyla Netflix Münih Savaş Yaklaşıyor filmi...

Reklam
Reklam

Rusya ile Ukrayna arasında son günlerde artan gerilim akıllara İkinci Dünya Savaşı’nın nasıl başladığı sorusunu getiriyor. Film severler ise bu dönemde savaş konseptli filmleri gündemlerine almaya başladı. Bu filmlerden birisi de dijital platform Netflix’te yayınlanan Münih Savaş Yaklaşıyor filmi oldu. Münih Savaş Yaklaşıyor filminin konusunu ve oyuncularını öğrenmek isteyen film severler arama motorları üzerinden araştırmalarına devam ediyor. 
Netflix Münih Savaş Yaklaşıyor Filmi Konusu Nedir?
Hugh ve Paul adında iki genç Oxford öğrencisi İkinci Dünya Savaşı’nın arifesinde olduğundan habersiz bir şekilde eğitim hayatlarına devam etmektedir. Siyasi sebeplerden dolayı yolları ayrılan ikili büyük trajedinin önlenmesi amacıyla tekrar bir araya gelir. Ailelerini, çocuklarını, işlerini kısacası hayatlarını geride bırakan Hugh ve Paul, Adolf Hitler’e büyük bir darbe vuracağı söylenen belge için yola çıkar. Yolculukları sırasında karşılaşacakları Neville Chamberlain belki de hikayenin kilit karakteri olacaktır. 
Netflix Münih Savaş Yaklaşıyor Filmi Oyuncuları Kimlerdir?
Yönetmen Christian Schwochow’un İkinci Dünya Savaşı dönemindeki siyasi yolsuzlukları ve savaş arifesinde olan ülkelerin durumunu başarılı bir şekilde izleyenlere yansıtan Münih Savaş Yaklaşıyor filmi özellikle ikinci yarısındaki vurucu şiddet sahneleriyle IMDb’den 6,6 puan almayı başarıyor. İşte filmin oyuncu kadrosu:
George MacKay – Hugh Legat
Jannis Niewöhner – Paul von Hartman
Liv Lisa Fries – Lenya
Nick Wymer – Maitre D’
Jessica Brown Findlay – Pamela Legat
Raphael Sowole – Cecil Syers
Jeremy Irons – Neville Chamberlain
Mark Lewis Jones – Sir Osmund Cleverly
Alex Jennings – Sir Horace Wilson
Ludwig Simon
Nellie Thalbach
Netflix Münih Savaş Yaklaşıyor filmi güncel IMDb puanı için tıklayınız

Netflix Münih Savaş Yaklaşıyor film İkinci Dünya Savaşı Adolf Hitler