Netflix Red Notice film fragmanı, konusu ve oyuncuları

TAKİP ET

Hızlı ve Öfkeli filminden ya da daha birço başarılı filminden tanıdığımız Dwayne Johnson, Wonder Woman olarak tanıdığımız Gal Gadot ve Deadpool olarak bildiğimiz Ryan Reynolds'un başrollerini paylaştığı Red Notice filminin konusu, yorumu ve daha birçok merak edilen konuların bulunduğu içeriğimiz ile sizlerleyiz. Bu inceleme yazısında bir Netflix içeriği olan Red Notice filminin konusu, yorumu, incelemesi, IMDb puanı ve fragmanı gibi aklınıza takılacak birçok sorunun yanıtlarıyla karşılaşacaksınız.

Reklam
Reklam

İçinde heyecan, aksiyon ve macera unsurlarını barındıran film mantık ve gerçeklikten de bir o kadar yoksundur. “En iyi film” olma yolunda ısrarcı bir duruşu olmadığı gibi gişe rekortmeni olmaya layık -tabiri caizse- aptallığı, sevecenliği ve dinamizmi perdeye yansıtıyor. İlerleyen yıllarda “ne filmmiş?” dememize sebep olabilecek bir kalitede olmamasına rağmen her izlendiğinde heyecan katacak büyüleyici atmosferiyle göz kamaştıracağının da sinyallerini veriyor.

Hollywood’un en yüksek ücretli erkek aktörlerinden biri olan Dwayne Johnson, yine en çok kazanan kadın oyuncularından Gal Gadot ve bu iki isme nazaran daha çok takipçi daha çok sempati duyulan başarılı oyuncu Ryan Reynolds ile Netflix’in 200 milyon dolarlık yeni filminde başrol koltuğunu paylaşıyor.

Red Notice film konusu

Bir Netflix filmi olan Red Notice’ın yönetmen koltuğunda Rawson Marshall Thurber filmi şöyle özetliyor: Bir FBI ajanı, dünyanın en çok aranan sanat hırsızını yakalayabilmek için bir başka sanat hırsızıyla çalışmak zorunda kalıyor. 

Tam da burada karşımıza John Hartley karakteriyle Dwayne Johnson çıkıyor. Red Notice filminden önceki projelerinde daha sevecen ve tatlı kimliğine nazaran şimdiki projesinde FBI profil uzmanı olarak tanıtılan başarılı oyuncu, her zaman ki gibi belli başlı suçluların peşine düşüyor. Hemen ardından ise sahneye Ryan Reynolds çıkıyor. Nolan Booth karakteriyle sevenlerinin karşısına çıkan Reynolds, “usta hırsız” rolüyle FBI’ın ve John Hartley bir numaralı düşmanı halini alıyor. Kaçan kovalanır öncülünü her zaman kusursuz işleyen yapımcılar, Hartley ve Booth nezdinde aksiyonu bol bir yakalamaca oyununa imza atarken güzelliği, çekiciliğiyle karşımıza bir diğer sanat hırsızını canlandıran Gal Gadot namıdiğer The Bishop oyunu bozmaya geliyor.

Red Notice filminin merkezinde ise dillerden düşmeyen, destanlarda adı geçen Kleopatra’nın hazinesi yer almaktadır. İki sanat hırsızı arasında kalan John Hartley umduğunu bulamıyor. The Bishop’un üstün karakteri Hartley ve Booth dost haline getirdiğinde bile. İşte burada hikayenin akışı başlıyor. Hartley hapse giriyor. Zoraki de olsa Booth ile “kanka” oluyor ve  buradan itibaren başlayan olaylar silsilesi ikilinin The Bishop’u yakalama sürecine kadar uzanıyor.

IMDb: 7,1 / Güncel puana tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Film oyuncu kadrosu ve diğer karakterler 

Dwayne Johnson – John Hartley 

Ryan Reynolds – Nolan Booth 

Gal Gadot – The Bishop 

Chris Diamantopoulos – Sotto Voce 

Ritu Arya – Inspector Urvashi Das 

Ivan Mbakop – Tambwe 

Vincenzo Amato – Director Gallo 

Rafael Petardi – Security Chief Ricci 

netflix red notice red notice filmi red notice oyuncu kadrosu red notice konusu red notice fragmanı