Netflix Squid Game yeni sezon var mı, ne zaman yayınlanacak? Squid Game 2. sezon için son gelişmeler

TAKİP ET

Son zamanların ünlü dizilerinden Squid Game'in 2. sezonunun yayınlanıp yayınlanmayacağı dizi severlerin gündemini meşgul ediyor. Peki Netflix Squid Game yeni sezon var mı, ne zaman yayınlanacak? İşte Squid Game 2. sezon için son gelişmeler...

Reklam
Reklam


Geçtiğimiz aylarda Netflix platformu üzerinden yayınlanan ve dünya genelinde milyonlarca hayran kitlesi bulunan Squid Game dizisinin 2. sezonunun yayınlanıp yayınlanmayacağı dizi dünyasının gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Bir çok dizi sever Squid Game 2. sezon için son gelişmeleri öğrenmek için arama motorları üzerinden araştırmalarına devam ediyor. Peki Netflix Squid Game yeni sezon var mı, ne zaman yayınlanacak?
Netflix Squid Game Yeni Sezon Var Mı, Ne Zaman Yayınlanacak?
Squid Game’in başarısında büyük bir pay sahibi olan yönetmen Hwang Dong-hyuk, ikinci sezon için izleyicilerden oldukça büyük bir talep aldıklarını ve bu nedenle 2. sezonunun planlanmasına başladıklarını açıkladı. Squid Game’in 2. sezonunun ne zaman başlayacağı henüz netlik kazanmadı fakat 2022 yılı içerisinde diziyi Netflix platformunda görebiliriz.
Squid Game Dizisi Konusu Nedir?
Borca batmış olan Seong Gi-hun, büyük bir para ödülü veren bir yarışmaya katılır. Fakat Gi-hun’un bilmediği şey ise bu yarışmayı kaybedenlerin öldürüldüğüdür. Büyük ödülün 45,6 milyar yuan olduğu bu yarışmada bulunan 455 yarışmacı yeşi renkli bir eşofman takımı giyerek büyük ödüle ulaşmaya çalışır. Gi-hun, çocukluktan arkadaşı Cho Sang-woo ile beraber diğer oyunculardan bir ekip kurar ve bu ölümcül yarışmadan kurtulmak için harekete geçer. İşte Squid Game’in oyuncu kadrosunu oluşturan isimler:
- Park Hae-soo - Cho Sang-woo
- Lee Jung-jae - Seong Gi-hun
- HoYeon Jung - Kang Sae-byeok
- Oh Yeong-su Oh Il-nam
- Anupam Tripathi, Abdul Ali
- Heo Sung-tae Jang Deok-su
- Kim Joo-ryoung - Han Mi-nyeo
 

netflix squid game dizi squid game 2.sezon