Netflix Super Crooks anime dizisi konusu, oyuncuları ve fragmanı

TAKİP ET

Mark Millar ve Leinil Francis Yu'nun ortak çizgi romanıyla aynı ismi taşıyan Super Crooks anime dizisi Netflix'te yayınlanmaya başladı. Dizi severler ise Netflix Super Crooks anime dizisi konusu, oyuncuları ve fragmanı hakkında bilgi edinmek için internet üzerinden araştırma yapıyor. İşte tüm detaylarıyla Super Crooks...

Reklam
Reklam

Mark Millar ve Leinil Francis Yu’nun ortak çizgi romanıyla aynı adı taşıyan Super Crooks anime dizisi Netflix platformunda izleyenlerle buluşmaya başladı. Bilim kurgu konseptli bir yapım olan Super Crooks dizisi özellikle anime severler başta olmak üzere pek çok seyircinin dikkatini cezbetmiş durumda. Netflix Super Crooks anime dizisi konusu, oyuncuları ve fragmanı hakkında daha fazla bilgiye sahip olmak isteyen dizi severler arama motorları üzerinden araştırmalar yapmaya devam ediyor. 
Netflix Super Crooks Anime Dizisi Konusu Nedir?
Süper güçlere sahip olan Johnny Bolt isim genç bir adam dünyayı kurtaran süper kahramanlara büyük bir hayranlık beslemektedir. Bir gün onlar kadar kudretli ve güçlü olmak isteyen Johnny ailesiye yaşadığı bir tartışmanın ardından elektrik özellikli bir süper güce kavuştuğunu anlar fakat bu bilginin bedeli Johnny’nin ailesinin hayatını kaybetmesi olacaktır. Çevresindeki insanlar sürekli dışlanan ve hakarete uğrayan bir çocuk olan Johnny okulda gördüğü bir zorbalık sırasında yeniden süper güçlerini istemsizce aktif eder ve bulunduğu okulun yerle bir edilmesine sebep olur. Bu durum onun kötüler grubuna katılmasına neden olacaktır.
Netflix Super Crooks Anime Dizisi Oyuncuları Kimler?
Süper güçlere sahip olan her insanın iyi birisi olmadığını anlatan Super Crooks dizisi klişe fakat etkileyici anlarıyla iyi bir dizi olmaya aday gibi gözüküyor. Dizide yer alan oyuncular ise şu şekilde:
Jonah Scott – Johnny Bolt
Kenjirô Tsuda – Johnny Bolt
Maaya Sakamoto – Kasey
Bill Butts – Ghost
Kellen Goff – Tommy Eggleston
Jun’ichi Suwabe – Josh
Tetsu Inada – Roddy Diesel
Wataru Hatano – Praetorian
Subaru Kimura – Sammy Diesel
Hisao Egawa – Salamander
Pierre Taki – Gladiator 

Netflix Super Crooks anime dizi