Netflix'te çocuklar ne izleyebilir? Ailecek izleyebileceğiniz en eğlenceli animasyon filmleri

TAKİP ET

Dünya'nın en ünlü video akışı olan Netflix platformu her tür içeriği barındırıyor. Sadece yetişkinlerin faydalanabileceği bir platform olmak yerine, küçükleri de eğlendirecek birçok içeriğe sahip. Netflix'in kütüphanesinde çocukların izleyebileceği, ailece güzel vakit geçirmeyi sağlayacak, hatta ruhu çocuk olanların da sevebileceği birçok animasyon filmi mevcut. Netflix eğlenceli animasyon filmi hangileri?

Reklam
Reklam

Netflix’te yer alan, hem çocukların izleyebileceği hem de ailece beraber izlenebilecek eğlenceli 5 animasyon filmine bakalım.

Shrek serisi



Shrek 1, 2, Shrek The Third ve Shrek Sonsuza Kadar Mutlu filmlerini çok severek izleyebilirsiniz.
Oscar ödüllü bu animasyon filminde Shrek ve arkadaşı eşek maceralara atılır. Shrek adındaki kahraman kendisi gibi olan prensesi bulur ve mutlu sonla macera biter.

Kirpi Sonic



Bu animasyon filminde Kirpi Sonic, peşindeki yetkililerden kurtulur. Şeytani doktordan yüzükleri geri almaya çalışan insan biçimindeki kirpi Sonic’in peşinde hükümet vardır. Macera dolu ve eğlenceli bir animasyon filmi olarak çok seviliyor.

Madagaskar serisi



Madagaskar 1, 2, Madagaskar 3 Avrupa’nın En Çok Arananları ve Madagaskar Penguenleri olarak seri dört filmden oluşur.

New York’ta hayvanat bahçesinde geçen animasyonda Zebra Marty doğaya geri dönmek ister. Arkadaşı zürafa Melman, aslan Alex, hipopotam Gloria onu durdurmak ister, ancak Marty kaçar. Kaçmasıyla da maceranın ve eğlencenin ardı arkası kesilmez.

Kung Fu Panda serisi



Serinin 3 filmi bulunuyor. Kung fu hayranı olan Panda Po, ailesine ait makarna restoranında çalışmaktadır. Spora da yatkın değildir. Beklenmedik anda eski bir kehanetin gereğini yerine getirmesi istenince hayalleri gerçeğe dönüşür. Bu macera dolu yolda yaklaşan tehlikeye karşı Barış Vadisi’ni savunur hale gelir.

Arı Filmi (Bee Movie)



Aykırı arı Barry Benson, insanlara dava açar ve bunu kazanır. İnsan olan Vanessa onun hayatını kurtarır ve ikisi çok iyi arkadaş olurlar. Eğlenceli bir komedi harikası olarak ailece izlenebilir.