Netflix The Falls film oyuncu kadrosu ve fragman linki

TAKİP ET

Netflix de yer alan The Falls film izleyiciler tarafından beğenilirken birçok seyirci ise yorum yapmaktan çekinmedi. The Falls film konusu nedir? The Falls oyuncu kadrosunda hangi isimler var? The Falls film fragmanı izlemek isteyenler için link haberimizde.

Reklam
Reklam

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 sinema sektörünü etkilemesi üzerine yavaş yavaş toplanmaya başlandı. Virüs üzerine birçok iş yapıldı. Ödül avcısı Jodie Comer’li Help filmi en dikkat çekici ürünler arasında kendisine yer buldu. Türe ikame eden en güncel ürün ise Tayvan’dan, yönetmen Mong-Hong Chung tarafından vizyona girdi. The Falls film hakkında merak edilenler konusu ve oyuncu kadrosu da haberimizde yer almaktadır. The Falls film detayları...

The Falls film yorumu

Xiao Jing’in kendisini odasına kitlemesi, annenin maddi ve manevi bunalıma çare bulamayıp eski kocası ile iletişime geçmesi gibi gibi pek çok duygusal etken olaya müdahil olurken izleyiciler de karakterler aracılığı ile kendi yansımalarına şahit oluyor.

Yıllar evvel başlayan ailesel boşluk kavramının pandemi ile büyük bir çıkış yaptığını öne sürerek; aileleri yaralayan kriterleri, usta anlatımıyla, süslüyor. İletişim ve güven sorunları, çaresizlik, kaçınılmazdır ki maddi problemler fazlasıyla görülmektedir. 

The Falls film fragmanı

The Falls film oyuncuları ve karakterler

Alyssa Chia – Pin-wen

Gingle Wang – Xiao Jing

Lee-zen Lee – Qi-wen

Yi-wen Chen

Hsin-yao Huang

Waa Wei

Li-Yin Yang

The falls film konusu The falls fragmanı The falls oyuncuları