Netflix The Fame Game dizisinin konusu nedir? The Fame Game dizisinin yorumu

TAKİP ET

Netflix'te yayınlanan The Fame Game dizisi hem konusu hem de oyucularıyla dikkatleri üzerine çekti. Çokça merak edilen diziler arasında yer alan The Fame Game dizi hakkında yapılan yorumlar araştırılmaya başlandı. Peki Netflix The Fame Game dizisinin konusu nedir? detaylar haberimizde yer almaktadır.

Reklam
Reklam

Netflix’te yayınlanan The Fame Game dizisi hem konusu hem de oyucularıyla dikkatleri üzerine çekti. Çokça merak edilen diziler arasında yer alan The Fame Game dizi hakkında yapılan yorumlar araştırılmaya başlandı. Hindistan’ın yeni dram dizisi olan The Fame Game dizisinde son 3-4 yıldaki başarılı performansı, sevecenliği ve içten kimliğiyle yürekleri kazanmış bir Bollywood yıldızının ani bir şekilde ortadan kaybolmasıyla, kusursuz gibi gözüken hayatının aslında hiç bembeyaz olmadığını anlatılmaktadır. Bejoy Nambiar, Karishma Kohli ve Sri Rao tarafından yönetilen The Fame Game dizisinin senaristleri Shreya Bhattacharya, Akshat Ghildial, Amita Vyas ve Nisha Mehta'dır. Ortalama 45 dakikadan oluşan 8 bölümüyle sinema dünyasında bulunan bir ünlünün kişisel yaşamından anekdotlar paylaşmasıyla hikaye başlar.

The Fame Game dizisinin konusu nedir?
Anamika Anand, son 3-4 yılını Bollywood süperstarlığına ayırmış ve oldukça da ilgi görüp milyonlarca hayran kitlesine ulaşmıştır. Sadece kendi dünyasında değil gerek mesleğinde gerekse kişisel gelişim üzerinde çalışan kişilere ilham kaynağı olan Anamika Anand rüya kızı olarak nitelendirilir. Milyonlarca hayran kitlesine sahip olan Anamika Anand’ın birdenbire ortadan kaybolması çok ses getiren gelişmelere ev sahipliği yapacaktır. Gösterişli evinde kaybolduktan sonra hayranları, ailesi, arkadaşları ve kamuoyunda bir yıkım yaşanırken kaybolması üzerine çıkan çeşitli haber ve magazinsel girişimler ön plana çıkmaktadır. Sıkılıp kaçtığı, kaçırıldığı ya da öldürüldüğü bilinmezken polis soruşturmasıyla birkaç bilgi bulunur. Para ve şöhretin getirilerinin aksine ünlü veya sıradan olmak fark etmeksizin, her insanın başına gelebilecek olayların yaşandığı anlaşıldığında; film endüstrisi başta olmak üzere kişisel manevi gelişmelerin de epey önemli bir yere sahip olduğu anlaşılır. Dizi Anamika nezdinde gelişen olaylar oldukça değerli bir imleci izleyicilerine sunar. Genç kadın film endüstrisinin bir parçası haline gelse de meslek içerisinde yaşadığı bazı problemler, kendisini kaçınılmaz bir sona sürükler. Cinsiyetsçilik, eşitsizlik, rakip aktrislerin diğerlerinin kökünü kazıma çabası, yaşlıların hegemonyası, medyanın düşmanca tavırları ve daha birçok detay Anamika’nın çöküşünü simgelerken aile içinde yaşadığı bazı sorunlar da başarılı oyuncunun çöküşüne neden olmaktadır. 
Her bölümünde izleyicisi ekrana kilitleyen The Fame Game dizisinde Anamika karakterini canlandıran oyuncu Madhuri Dixit’inde sergilediği büyük oyunculuk dizinin yükselmesine neden olur.  Dizinin IMDb puanı ise 7,2'dir

The Fame Game dizisinin oyuncu kadrosu 

Madhuri Dixit – Anamika Anand

Sanjay Kapoor

Manav Kaul

Rajshri Deshpande

Muskkaan Jaferi

Lakshvir Saran

Gagan Arora

Suhasini Mulay

Shubhangi Latkar

Abhishek Khandekar

Sheena Chohan

The Fame Game The Fame Game dizisinin yorumu netflix