Netflix The House filminin konusu nedir? The House filminin yorumu

TAKİP ET

Netflix'te yayınlanan The House filminin hem konusu hem de oyucularıyla dikkatleri üzerine çekti. Çokça merak edilen diziler arasında yer alan The House filmi hakkında yapılan yorumlar araştırılmaya başlandı. Peki Netflix The House filminin konusu nedir? detaylar haberimizde yer almaktadır.

Reklam
Reklam

Netflix’te yayınlanan The House filminin hem konusu hem de oyucularıyla dikkatleri üzerine çekti. Çokça merak edilen diziler arasında yer alan The House filmi hakkında yapılan yorumlar araştırılmaya başlandı. Netflix’in geçtiğimiz aylarda duyurduğu yeni stop-motion antoloji dizisi olan The House filmi animasyon görsellerle süslemiş akış içinde yerleştirilen 3 farklı mizah ve dram efektleriyle karşımıza çıkar. The House filminde açgözlülük, gelecek kaygısı, özgüvensizlik ve karşılanamayan arzular temaları işlenmektedir. The House filmi James Roels, Niki Lindroth von Bahr ve Emma de Swaef gibi yapımcılar tarafından oluşturulmuştur.

The House filminin konusu nedir?
The House filminde gözlerden uzak sıcak bir kulübe evinde yaşayan bir ailenin aylardır görüşmediği akrabaları için yemek organize etmesi ve bu 4 kişilik gösterdiği ailenin misafirperverliği ile başlar. Misafirlerin geldiği gece uğursuz bir sekans ile biter. Eve gelen akrabalar, baba Raymond’a yönelik aşağılayıcı kelimeler kullanarak sadece gecenin değil, bütün ailenin geleceğini değiştirir. Misafirlerin yaptığı kötü davranış ve söyledikleri kırıcı sözlerden sonra ailesi karşısında utanç duruma düşen Raymond aldığı alkol şişesiyle geceyi temiz havada geçirmeye karar verir. İçtiği alkol onu bir nebze hayata döndürse de karşısına çıkan büyücü il bambaşka bir hayatın içine girer. Büyücü ile yaptığı anlaşma sonucu ailesiyle beraber herhangi bir maddi, manevi gider çıkmadan oldukça lüks, oldukça büyük bir malikaneye taşınırlar. İçinde büyük bir çöküş yaşayan baba Raymond ne pahasına olursa olsun kabul ettiği malikanede aile bireylerini şimdilik mest ediyor olsa da evin içinde bir çeşit ürkütücü sahneler yaşanır. Evin sahibi eşyaları istediği gibi yerleştirir evin içindekileri de kukla gibi kullanarak onları değiştirir. Daha sonra Raymond onca borca ve eksiğe rağmen halihazırda planlamış olduğu evi tamamlamak için yola çıkan bir müteahhide hayat verir. Son teknoloji evi ile bir açık ev organizasyonu yapan kahraman eve dadanan böcekler yüzünden bütün dengesini kaybeder. 
Aynı ev üzerine inşa edilen 3 farklı kesişmiş hikâye ile insanoğluna ders niyeti taşıyan başarılı bir flim olan The House filminin IMDb puanı 7,4'dür

The House filmi oyuncuları ile seslendirme ekibi

Helena Bonham Carter – Jen

Matthew Goode – Raymond

Claudie Blakley – Penelope

Sven Wollter – Odd Couple

Yvonne Lombard – Odd Couple

Paul Kaye – Cosmos

Will Sharpe – Elias

Mark Heap – Mr. Thomas

Mia Goth – Mabel

Susan Wokoma – Rosa

The House The House filminin konusu Netflix