Netflix The Land film konusu ve oyuncu kadrosu

TAKİP ET

Netflix de yoğun ilgi gören The Land filmi konusuyla herkesi büyülemeyi başardı. The Land filminin yoğun ilgi görmesiyle meraklar arttı. The Land konusu nedir, oyuncu kadrosun da kimlerin olduğu hakkında detaylar haberimizde yer almaktadır

Reklam
Reklam

Yönetmenliğini Maciej Slesicki, Veronica Andersson ve Mateusz Motyka gibi isimlerin üstlendiği Polonya yapımı The Land, son yıllarda karşımıza sıkça çıkan minimalist konseptiyle bültene neşe katan başlıca içeriklerinden birisidir. 

The Land film yorumu
Film içerisinde antoloji izlenimleri oldukça göze çarpmaktadır. Filmi izleyen izleyiciler oldukça düşünceli vakit geçirecekleri oldukça mümkün. film içerisinde yaşanan hikayelerin süresi sıkmadan 20 dakika içerisinde sonuç göstermektedir. Duygu ve düşüncelerin belirlendiği film de kusursuz bir yapım ortaya çıktığı görülmektedir. 
Vicdan, adalet, sevgi, pişmanlık, mutluluk veya aklınıza gelebilecek pek çok benzer duygunun yardımıyla dünyanın siyah ya da beyaz değil, gri noktasıyla ilgilenmeye çalıştığında da inanç ögesini ön plana çıkartmaktadır. 

The Land film fragmanı
The Land film oyuncu kadrosu ve karakterler

Julia Adamczyk, Danuta Borsuk

Pawel Adamczyk, Marek Brodzki

Violetta Arlak, Barbara Burska

Kamil Balicki, Mikolaj Chrostowski

Grazyna Barszczewska, Sebastian Cybulski

Adam Bobik, Maria Czerepinska

Urszula Bogucka, Arkadiusz Detmer 

The land konusu the land filmi netflix filmi