Netflix Toy Boy dizi konusu, oyuncuları ve fragmanı

TAKİP ET

Pandemiden önce Netflix platformunda izleyici karşısına çıkan İspanyol dizisi Toy Boy izleyiciler tarafından merak ediliyor. Javier Quintas ve Inaki Mercero'nun yönetmenliğini yaptığı dizi bir intikam dizi olarak karşımıza çıkıyor. İşte Toy Boy hakkında merak edilen tüm detaylar…

Reklam
Reklam

Netflix platformu yapımlarıyla merak uyandırmaya devam ediyor. Pandemi sürecinden önce çekilen İspanyol dizisi Toy Boy pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Merak edilen bu yapımı sizler için araştırdık. Toy Boy dizisi yorumu, yönetmeni, oyuncuları, karakterleri, yayınlanma tarihi, IMDb puanı, fragmanı gibi sorular merak edilirken sizler için tüm bilgileri yazımızda derledik. Birkaç dakikanızı ayırarak tüm bu sorulara yanıt bulabilirsiniz. Gelin hep beraber göz atalım…

 

Toy Boy Dizi Konusu ve Yorumu 

Netflix’te yer alan Toy Boy dizisi 2019 yılında izleyici ile buluştu. Toy Boy, güçlü bir sosyetenin kendisine komplo kurduğunu düşünen ve bugünlerde hapisten çıkan genç bir erkek striptizcinin intikam öyküsünü konu edinmektedir.

 

Hugo (Jesús Mosquera), Iván (José de la Torre), Jairo (Carlo Costanzia) ve Germán’ın (Raudel Raúl Martiato) yer aldığı Toy Boy ekibi, sergiledikleri güçlü dans figürleriyle Endülüs sahilini kasıp kavuruyor. Küçüklük yaşlarından beri her türlü zorluğa birlikte göğüs geren arkadaş grubu, bugünlerde hayran kitleleriyle güçlü bir birliktelik kuruyor. Gençliğin, dinamizmin doruklarını yaşayan Toy Boy geniş bir oyuncu kadrosuna sahip gibi gözükse de dizinin akışa yön veren ismin Hugo olduğu anlaşılıyor. 

 

Banliyö yaşantısı süren sosyetik bir evli kadın Macarena ile gizli bir aşk içerisinde olan Hugo, Macarena’nın ısrarlarına daha fazla dayanamayarak kendisini cinsel şölenin, uyuşturucunun, sınırsız alkolün olduğu bir partide buluyor.

 

Sınırları zorlayan bu partinin sonrasında ise olanlar oluyor. Kendisini bir yatta eli, yüzü kanlı bir şekilde bulan Hugo, gecenin limitsiz oluşunu, neler yaşandığı hatırlamaya çalışıyor. Neler olduğunu anlamaya çalışan Hugo, kendisini tutuklamaya gelen bir grup polis ile karşı karşıya kalıyor. Macarena’nın kocasını öldürdüğü düşünülen Hugo, kimseyi öldürmediğini ve öyle bir kişi olmadığını belirtse de durum hiç öyle görünmüyor. Sosyetenin komplosu kurbanı olan Hugo, 15 yıllık hapis cezasına çarptırıldıktan sonra hayatının kaydığını düşünmeye başlıyor.

 

Toy Boy Dizi Konusu

Netflix platformunda yer alan ve İspanya’nın güçlü oyuncu kadrosuyla çekilen dizi basit hikâye öncülünü ekranlara taşımaktadır. Toy Boy, Hugo’nun çaresiz konu alan bir dizi olarak izleyicilerini beklemektedir. Macarena ile yürüttüğü gizli aşk hikayesi, arkadaşları ile olan striptiz kulübü ve heyecanlı benliği ile hayat bulan genç delikanlı, belki Macarena’nın belki de ailenin kalan kişilerinin komplosuna yenik düşüyor. 7 yıl sonra, genç çekici avukat Triana Marín’in önderliğinde şartlı tahliye ile dışarı çıkmanın hazin mutluluğunu yaşayan Hugo için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Hatta işi eskisinde de zor bir hal alacak. Çünkü hem kendisini beladan uzat tutması gerek hem de kendisine kurulan hain komplonun arkasında kimin olduğu bulması gerekmektedir.

 

Yönetmenliğini Javier Quintas ve Inaki Mercero’nun yaptığı Toy Boy dizisi entrika dolu bir dünya olarak görülüyor. Oldukça hareketli bir görüntü çizen dizi de Hugo’nun partiden önceki hayatı ile hapse girdikten 7 yıl sonraki hayatı arasında mekik dokunuyor. İki farklı zamanda gidip gelen dizide karanlık dünyalara da giriş yapılıyor. Hugo’nun yakın arkadaşları ile yürüttüğü ilişkiden, Macarena’nın olası hainliğine, hatta avukat Triana’nın Hugo’yu benimseme ve yardım etme geçişlerine kadar pek çok olay ekrana yansıyor. Bir yandan Hugo’nun kurtuluşuna değinen Toy Boy dizisi,  diğer yandan da İspanya’nın yolsuzlukları, siyasi çıkarlar üzerine inşa edilen banliyö yaşantısı, cinsellik ve dahasını izleyenlerle buluşturuyor. 

 

İlk sezonu 13 bölüm olan dizi izleyenlere soluksuz bir macera sunmaktadır. Toy Boy dizisi, kusursuz olmasa da, akıcılığı ile çerezlik bülteninde kendisine yer buluyor. Dizinin ikinci sezonu ise 11 Şubat’ta izleyicilerin karşına çıkacak. 

IMDb Puanı: 6,4 / 10

 

Dizi Oyuncu Kadrosu ve Diğer Karakterler

Jesús Mosquera – Hugo Beltrán

Cristina Castaño – Macarena Medina de Solís

María Pedraza – Triana Marín

José de la Torre – Ivan

Carlo Costanzia – Jairo

Raudel Raúl Martiato – German

Juanjo Almeida – Andrea Norman Medina

Pedro Casablanc – Inspector Zapata

María Pujalte – Carmen de Andrés

Adelfa Calvo – Benigna

José Manuel Seda – Borja Medina

Javier Mora – Ángel Altamira ve diğer.

 

Toy Boy Dizi 2. Sezon Fragmanı

Toy Boy Toy Boy konusu Toy Boy dizi Toy Boy fragmanı Toy Boy yorum Toy Boy oyuncuları netflix