Netflix True Story fragmanı, konusu ve oyuncuları

TAKİP ET

Netflix'in yeni dizisi True Story özellikle ünlü oyuncu Kevin Hart'ın da yer alması sebebiyle oldukça ilgi çekiyor. Bir çok insan Netflix True Story fragmanı, konusu ve oyuncularını öğrenmek için internet üzerinden araştırma yapıyor. İşte konu hakkında merak edilenler...

Reklam
Reklam

Netflix’in yeni dizisi True Story an itibariyle izleyenlerle buluşmaya başladı. Dizide ünlü oyuncu Kevin Hart’ın yer alması sebebiyle pek çok dizi sever bu dizinin bir komedi yapımı olduğunu düşünüyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve ilginç hikayesiyle dikkat çeken True Story’nin fragmanı, konusu ve oyuncuları arama motorlarını en çok meşgul eden konular arasında bulunuyor.
Netflix True Story Dizisi Konusu Nedir?
Zengin ve çevresi fazla bir hayat süren The Kid bir çok ülkede tur düzenleyen ve bu turlarla milyonlarca izlenmeye ulaşan oldukça enerji dolu bir insandır. Kendi yaşamındaki hislerini ve olaylarını takipçilerine aktaran Kid abisi Carlton ile yıllar önce ağır bir tartışma içerisine girdiği ve yollarını ayırdığı için yalnız bir hayat sürmektedir. Fakat bu ayrılık en azından Kid’e göre fazla uzun sürmeyecek ve Hollywood’da ün kazanmasıyla birlikte abisi Carlton ile yeniden iyi ilişkilere sahip olacağını düşünmektedir. Tabiri caizse ‘’günah dolu bir gece’’ geçiren Kid sabah uyandığında dedektif ve polis ekiplerinin kapısını çaldığını görünce şaşkına dönecektir.
Netflix True Story Dizisi Oyuncuları Kimlerdir?
Netflix’in iddialı dizilerinden True Story’yi Eric Newman yönetmektedir. Dizide yer alan oyuncular ve onların hayat verdiği karakterler ise şu şekildedir:
Kevin Hart – Kid
Wesley Snipes – Carlton
Theo Rossi – Gene
William Catlett – Herschel
Abbey Paige – Stripper
Michael James Bell – Ditmar
Avery Kidd Waddell – Julian
Caleb Elijah – Christian
 

Netflix True Story dizi Kevin Hart