Netflix Türkiye abonelik fiyatlarına bir kez daha zam yaptı

TAKİP ET

Netflix Türkiye abonelerine kötü haberi bu sabah doyurdu. Netflix abonelik fiyatlarına bir kez daha zam geldi. Zam sonrasında bazı paket fiyatlarının aylık 100 lira sınırına dayandığı ortaya çıktı.

Reklam
Reklam

Geçtiğimiz aylarda Türkiye fiyatlarına zam uygulayan Netflix, Temel paket 37,99 TL, Standart paket 57,99 TL, Özel paket ise 77,99 TL'ye veriyordu. Son dönemlerde tüm dünyada hızlı bir abone kaybı yaşayan Netflix buna rağmen Türkiye fiyatlarına yeniden zam yapma kararı aldı. Netflix Türkiye fiyatları 13 Eylül Tarihi itibari ile güncellendi. Zam sonrasında bazı Paketlerin fiyatı 100 liraya dayandı.

Netflix yeni güncel abonelik fiyatları listesi

Netflix Türkiye'nin bugün uyguladığı zam sonrasında güncel fiyatlar şu şekilde oldu;

Temel paket 45,99 TL

Standart paket 69,99 TL

Özel paket ise tam 93,99 TL

Netflix Türkiye'den zam açıklaması

Sosyal medyada da geniş Yankı uyandıran zam kararı sonrası Netflix Türkiye açıklama yaptı. Zam uygulamasının aşamalı bir şekilde devreye gireceğini belirten Netflix Türkiye, yeni üye olacak kullanıcılar için yeni ücretlerin geçerli olacağını ifade etti. Mevcut üyeleri de plan değişikliği yapılmaması halinde üyelik ücretlerinin değişmeyeceğini belirten Netflix, 30 gün önce bir e posta ile kullanıcılara bilgi verileceğini söyledi.