Netflix Two filmi fragmanı, konusu ve oyuncuları

TAKİP ET

Netflix'in oldukça süresiyle dikkat çeken filmi Two bugün itibariyle yayınlandı. Film severler internet üzerinden Netflix Two filmi fragmanı, konusu ve oyuncularını araştırmaya devam ediyor. İşte film hakkında merak edilenler...

Reklam
Reklam

Netflix’te yayınlanmaya başlayan Two (Dos) filmi kısalığı sebebiyle film severlerin gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Cinsellik ve çıplaklık sahnelerinin de yer aldığı filmin nasıl bir konuya sahip olduğu ve oyuncu kadrosunda hangi isimlerin yer aldığı bir çok insanın merak ettiği konular arasında yer alıyor. Netflix’in yeni filmi Two’nun fragmanını, konusunu ve oyuncularını öğrenmek isteyen film severler arama motorları üzerinden yaptığı araştırmalara hız kazandırdı.
Netflix Two Filmi Konusu Nedir?
Çıplak bir şekilde aynı yatakta uyanan David ve Sara neden bu halde olduklarını merak etmektedir. İkili bulundukları yataktan kalkmak isteseler de fermuar sesine benzeyen bir ses onların bu hareketine engel olmaktadır. Karın bölgelerinden dikişlenerek bağlandıklarını fark eden David ve Sara büyük bir acı hissetmeye başlarlar. İkili bu durumdan kurtulmaya çalışırken yıllardır içinde sakladıkları günahları birbirine itiraf ederek cinsellik dışında da birbirlerine bağlanacaklardır.
Netflix Two Filmi Oyuncuları Kimlerdir?
Yönetmenlik koltuğunda Mar Targarona’nın oturduğu Two filmi özellikle başrol oyuncularının başarılı performansı ve ilgi çekici hikayesiyle beğeni kazanan yapımlardan birisi oldu. İşte Two filminde yer alan oyuncular ve hayat verdikleri karakterler:
Pablo Darqui – David
Marina Gatell – Sara
Esteban Galilea – Mario
Anna Chincho Serrano – Rita
Kandido Uranga – Oscar 

Netflix Two film