Netflix Undercover dizisi konusu ve oyuncu kadrosu

TAKİP ET

Sevilen platformlardan olan Netflix uygulamasında yer alan Undercover dizisi ilk yayınlandığı günden bu zamana kadar yoğun ilgi görmektedir. Bu nedenle izleyicilerin meraklarını arttıran Undercover dizisi hakkında merak edilen detaylar haberimizde yer almaktadır

Reklam
Reklam

Dizi içerisinde geçen olaylar Hollanda da devam ederken uyuşturucu bataklığında geçen durumları da ele almaktadır. Undercover dizisi Ferry Bouman isimli baronu takip ederek işleyişi başlatmıştır. Küçük hikayeleri birbirine bağlayan yardımcı karakterlerden alt metinlere, suç dünyası emsallerini taşıyan fiziksel ve mental gelişmelerden uyuşturucu baronunu temsil eden kişilerin hal ve üsluplarına kadar baştan sona, dolgulu bir ürün hazırlayan yönetmen Eshref Reybrouck, heyecanı tek bir nokta azalmayan akışa liderlik etmektedir. 
Undercover dizi yorumu
Ferry, kale olarak da adlandırabildiğimiz yerde günlerini geçirmektedir. Eşi Daniele ile birlikte hayatını sürdürmektedir.  Arkadaşları, akrabaları, yardımcıları ve diğer pek çok kişi ile sıkı bir birlik haline gelen ekip, uyuşturucu baronu olmanın getirisiyle, polislerin göz bebeği konumuna yerleşmektedir.
Yer yer çalkantılı senaryo ve kurgulara hapsolsa da, Undercover, genellikle iyi işlemektedir. Gerçek hikâyeyi merkezine aldıktan sonra belli başlı dokunuşlarla yön bulurken oyuncu seçimleriyle de bana göre oldukça keskin bir görevi tamamlamaktadır.

Undercover dizisi fragmanı

Undercover dizisi oyuncu kadrosu ve karakterler

Tom Waes – Bob Lemmens

Frank Lammers – Ferry Bouman

Manou Kersting – Nick Janssens

Elise Schaap – Danielle van Marken

Anna Drijver – Kim de Rooij

Emma Verlinden – Polly Lemmens

Robbie Cleiren – Marc Gevers

Ruth Becquart – Nathalie Geudens

netflix dizisi undercover konuus