Netflix Zengin ve Şımarık film konusu, oyuncu kadrosu

TAKİP ET

Sevilen platformlardan olan Netflix de yayınlanan Zengin ve Şımarık film konusu ve oyuncu kadrosu araştırılmaya başlandı. Zengin ve Şımarık film yoğun ilgi görmesi halinde meraklar arttı. Zengin ve Şımarık film hakkında detaylar haberimizde yer almaktadır

Reklam
Reklam

Zengin ve Şımarık filmi ekonomik açısından iki grubun karşılaşmasıyla ele alınmıştır. Netflix de yayınlanan zengin ve şımarık filminde özellikle ekonominin sıkça seyir değiştirdiği, alt seviye ile üst seviye arasında dağlar kadar mesafeler oluştuğu bir dünyayı düşünecek olursak, baba parası yiyenin günün epey karlı kapattığı izlenimi hâkim basıyor. Haliyle bu konsept de aç prodüksiyonların ve hırslı yönetmenlerin bir numaralı kurgusu haline geliyor.

Zengin ve Şımarık film yorumu
Film de baba figürü ele alındığında, Francis’in davranış ve hareket ediş biçimi oldukça makul gözükmektedir. Evlatlarına değer verip önemsenmektedir. Büyütüp yetiştiren bir babanın konusu işlenmektedir. Belli yaşan gelen çocuklarının artık kendi ayakları üzerinde durmalarına şevk etmesi oldukça makul gibi dururken fantastik zenginliğe ulaşan çocukların, bu durumdan nasıl etkileneceği de hemen herkesin tahmin edeceği bir kapıya ulaşmaktadır. Politik veya toplumsal açıdan birkaç alt metniyle de kendisini belli eden bir havaya sahip olmasıyla ön plana çıkmaktadır. İnsani özelliklerin halen daha var olduğunu ispat etmektedir. 

Zengin ve Şımarık film fragmanı
Zengin ve Şımarık film oyuncu kadrosu ve karakterler

Gérard Jugnot – Francis Bartek

Camille Lou – Stella Bartek

Artus – Philippe Bartek

Louka Meliava – Alexandre Bartek

Tom Leeb – Juan Carlos

François Morel – Ferrucio

zengin ve şımarık film zengin ve şımarık konusu zengin ve şımarık kadrosu