NFTG coin nedir, projesi ne? NFTG Token hakkında bilgiler

TAKİP ET

NFT Coin dünya çapında en hızlı büyüyen coin oldu. 2020 yılında yüzde 2800 büyüme gösteren NTF Coin 2021 yılında 3 aydan daha kısa bir sürede büyüme hızını üç katına çıkararak, 2020 yılı itibariyle toplam yüzde 6000 büyüme sağladı. NFT Coin ile ilgili merak edilen tüm detaylar…

Reklam
Reklam

2020 ve 2021 yılı içerisinde çok popüler olan NFT Coin, nft Pazar yeri ve dijital nft ürünlerine ulaşmamız açısında bir köprü görevi görüyor. Bir ekip tarafından yönetilen proje kendi içinde oluşturduğu pazar yeri ve cüzdan sayesinde konu hakimiyeti ve süreç içerisindeki gelişmeler elde etmesini kolaylaştırıyor. Hızlı bir büyüme gösteren NFT Coin, geçtiğimiz yıl ve içerinde olduğumuz yılda en hızlı gelişme gösteren endüstri olarak söz ediliyor. Tüm NFT pazarı sadece 2020 yılında göstermiş olduğu yüzde 2800’lük bir büyüme oranıyla yatırımcıların dikkatini çekiyor. NFT Coin, 2021 yılı içerisinde 3 aydan daha kısa bir sürede değerini üç katına çıkardı. Kaçırılmaması gerek bir fırsat olarak görülen NFT Coin, 2020 yılından bu zamana kadar büyümesini toplam yüzde 6000’e çıkardı. Gösterdiği büyüme doğrultusunda veriler çok uç noktalarda olsa da proje ekibinin bu durumdan olumlu bir etkilenme sağlayarak kendisine yüksek hacimli yatırımcılar buluyor.
NFTG TOKEN NEDİR?
NFT, benzersiz bir dijital öğeyi temsil eden ve bu birbirinin yerine geçemeyen nesneleri oluşturan, blok zinciri (blockchain) denen dijital sayfadaki bir veri birimidir. NFT Coin, sanat, ses, video ve diğer dijital belgeleri temsil edebilir. Dijital belgeler kendileri sonsuz bir şekilde yeniden üretim içine girerken, onları temsil eden NFT'ler temel blok zincirler halinde izlenirken, alıcılara da sahiplik kanıtı sunar. NFT’ler bilinen kripto paraların aksine karşılıklı olarak değişim yapılmaz. Pazara yüklenen bir NFT, dijital kaydı alınarak kripto para birimi ile satın alınır ve yeniden satışa çıkarılabilecek bir NFT kopyası oluşturulur. NFT alıcısı özel erişim sağlayamaz ve orijinal dosyanın mülkiyetine sahip olamaz. Yüklenen bir NFT’nin yüklenen kişi tarafından orijinal üretici olup olmadığını kanıtlama zorunluluğu yoktur bundan dolayı yüklenen belgeleri birçok kişi izinsiz olarak kullanmaktadır.
NFTG TOKEN STRATEJİK YOL HARİTASI NEDİR?
Reklam alanı % 10
Likidite için %19,8
Ekip için %10
Airpods için %2
Yakım için %15
Özel satış için %12
Bonus kampanyalar %12
Belirlediği yol haritasıyla her ayrıntıyı düşünerek ekibin ve topluluğun eşit düzeyde olduğunu gösteriyor. NFT Pazar yeri topluluk tarafından kolay ulaşımı sayesinde kripto para birimi için önemli bir hedef kaynağı haline geliyor.  NFT Coin kripto para liste sıralamasında 3260. sırada yer alıyor. Rarible (Digital Collectibles), superRare (Digital Art), Enjin (Gaming), Decentraland (Virtual Reality) gibi  NFT platforları üzerinden kendi NFT’nizi oluşturabilirsiniz. NFT Coin oluşturabilmek için dijital bir cüzdana sahip olmak yeterlidir.
 

nft coin nedir nft nedir nftg token hakkında bilgiler nftg projesi