Niğde'de köprüden düşen Tır yandı: 2 ölü, 1 yaralı

TAKİP ET

Niğde-Adana otoyolunda bir tır seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle köprüden aşağı düştü. Köprüden düşen tır yanmaya başladı. Kaza sonucunda sürücü Halil Aytekin ve yolcu olarak tırda bulunan Kenan Koçsoy hayatını kaybetti. 1 kişi ise ağır yaralandı. 

Reklam
Reklam

Kaza, Niğde-Adana Otoyolu Eminlik gişelerinde meydana geldi. Halil Aytekin yönetiminde olan et yüklü olan tır, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucunda Eminlik gişelerinde bulunan köprülü kavşaktan aşağı düştü.

Tır, köprüden aşağı düşmesiyle alev aldı. Küle dönen tırın sürücüsü ve yanında bulunan yolcusu hayatını kaybederken bir kişide ağır yaralandı. Kazanın yaşandığı bölgeye Niğde Belediyesi tarafından başta İtfaiye ekipleri olmak üzere birçok yardım ekipleri sevk edildi. 

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yanan tırı söndürdükten sonra polis tarafından incelemeler başlatıldı. Ekiplerce yapılan ilk inceleme sonucunda sürücü Halil Aytekin’in ve yanında yolcu olarak bulunan Kenan Koçsoy’un olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. 

Tırda bulunan bir diğer yolcu olan Abdullah Alkan ise ağır yaralandı. Kendisi, Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.  

Kazanın yaşandığı bölgede kapanan yol, otoyol ekipleri tarafından açılmaya çalışılıyor. Yaşanan kazayla ilgili savcılık soruşturma başlattı. 
 

niğde niğde kaza niğde kaza haberleri niğde-adana otoyolu kaza