Nikolas film fragmanı, konusu ve oyuncuları

TAKİP ET

Matt Haig'in aynı isimli romanından beyaz perdeye uyarlanan Nikolas filmi bir çok kişinin gündemine girdi. Film severler Nikolas film fragmanı, konusu ve oyuncularını öğrenmek için internet üzerinden araştırma yapıyor. İşte film hakkında merak edilenler...

Reklam
Reklam

Noel’in anlamını anlatan yapımlar yıllarca izleyenlerin beğendiği film türlerinden olmuştur. Bu tür filmlerin bu denli başarılı olmasının sebebi olarak ise yansıttığı içtenlik ve kenetlenme duyguları olarak görülmüştür. Yazar Matt Haig’in aynı isimli romanından beyaz perdeye uyarlanan Nikolas filmi de Noel’in anlamını ve duygularını izleyenlere yansıtma konusunda oldukça olumlu sinyaller vermektedir. Bir çok film sever Nikolas film fragmanı, konusu ve oyuncularını öğrenmek için arama motorları üzerinden yoğun bir araştırmaya girişmiş durumda.
Nikolas Filmi Konusu Nedir?
Finlandiya’nın küçük bir köyünde babasıyla beraber hayatına devam eden Nikolas adındaki genç bir adam, babasını peri ve elflerin yaşadığı farklı ütopik bir dünyaya uğurlamıştır. Yaşadığı yerin kralının emri üzerine yeni bir serüvene başlayan Nikolas’ın babası hem yaşadığı yere hem de oğluna huzuru getirmek istemektedir. Babasıyla ayrıldıktan sonra akranlarının bulunduğu ‘’Aunt Ruth’’ isimli bir eve yerleşen Nikolas buranın sahibi olan teyzenin baskıcı ve bunaltıcı tavrı yüzünden bu yerden ayrılır ve babasının peşine düşer.
Nikolas Filmi Oyuncuları Kimler?
Yalnız başına büyük bir maceraya atılan bir gencin hikayesini konu edinen Nikolas filmi hafif ama tatmin edici bir yapım olması sebebiyle IMDb’den 7,7 puan almayı başarmıştır. Netflix’te yayında olan filmin oyuncuları ise şunlardır:
Henry Lawfull – Nikolas
Maggie Smith – Aunt Ruth
Isabella O’Sullivan – Andrea
Joel Fry – Matt
Eden Lawrence – Patrick
Ayomide Garrick – Moppet
Michiel Huisman – Joel
 

Netflix Nikolas film