Nisa Bölükbaşı, gönlünü başka Survivor yarışmacısına kaptırdı!

TAKİP ET

Survivor 2020 yarışması sonrası takım arkadaşı Barış Murat Yağcı ile aşk yaşamaya başlayan Nisa Bölükbaşı, ilişkisini bitirme kararı aldı. Survivor All Star'a gitmek için hazırlık yapan Nisa Bölükbaşı'nın gölünü Ogeday Girişken'e kaptırdığı öne sürüldü.

Reklam
Reklam

Survivor 2020 yarışmasının öne çıkan isimlerinden biri olan Nisa Bölükbaşı, hem yarışma sırasında hem de yarışma sonrasında adından sık sık söz ettirdi. Yarışmadan sonra fiziki anlamda da çok fazla değişen Nisa Bölükbaşı'nın özel hayatıyla da magazin gündeminde sürekli yer alıyordu. 



Bir süre sonra yarışmadaki takım arkadaşı Barış Murat Yağcı ile bir ilişkiye başlayan Nisa Bölükbaşı, aşkını bir süre gözlerden uzak yaşadı. Daha sonra birlikte program yapan çift geçtiğimiz aylarda ayrılık kararı aldı. Barış Murat Yağcı ile yollarını ayıran Nisa'nın adı yine Survivor yarışmacısıyla anılmaya başlandı. Nisa'nın hayatındaki merak edilen o yeni isim de Survivor şampiyonlarından Ogeday Girişken'di. 


Ogeday Girişken ile Nisa Bölükbaşı'nın 2022 sezonuna yayınlanacak olan Survivor All-star'a katılacağı açıklanmıştı. İki ismin, geçtiğimiz günlerde arkadaşlarıyla Kapadokya tatiline gittiği öğrenilirken birlikte çekilen fotoğraf paylaşımları ikili arasındaki aşk iddialarını daha da güçlendirdi.



Kimileri Nisa Bölükbaşı ile Ogeday Girişken'in yeni bir aşka başladığını konuşurken kimileri de Survivor'a birlikte gidecekleri için yakın arkadaş olduklarını söyledi.



Fakat geçtiğimiz gün akşamı ortaya çıkan bir fotoğraf suları iyice ısındırdı. Nisa ve Ogeday'ın ortak bir arkadaşlarının doğum gününe katılmalarını gösteren görüntüler sosyal medya gündemine bomba gibi düşerken çiftten haklarında çıkan aşk iddialarına karşı henüz bir açıklama yapmadı.





 

Nisa Bölükbaşı Ogeday Girişken Barış Murat Yağcı yeni aşk iddiası