Nisa Bölükbaşı imaj değiştirdi! Sarı saçlarını görenler şaştı kaldı

TAKİP ET

Sevgilisi Ogeday Girişken ile şu sıralar tatilde olan Survivor 2022 şampiyonu Nisa Bölükbaşı İmaj değiştirdi. Son halini sosyal medya hesabından paylaşan Nisa'nın saçlarını görenler şaştı kaldı.

Reklam
Reklam

Survivor 2022 şampiyonluğu olay olan ve günlerce konuşulan Nisa Bölükbaşı şu sıralar sezonun yorgunluğunu atmak için sevgilisi Ogeday girişken ile birlikte tatil yapıyor. Survivor dönüşü önce giyim tarzını tamamen değiştiren Nisa, şimdi de saçlarının rengini değiştirdi. Nisa Bölükbaşı'nın yeni halini görenler bir hayli şaşırdı.

Saçlarını sarıya boyadı

Survivor 2022 şampiyonu Nisa Bölükbaşı, son dönemlerde olaylı şampiyonluğu ile en çok konuşulan isimler arasında yer alıyor. Şampiyon olduktan sonra reklam teknikleri alan ve son olarak bir firmanın içecek reklamında rol alan Nisa Bölükbaşı, Ogeday ile olan aşkına da doludizgin devam ediyor. Nisa Bölükbaşı yarışmadan ayrıldıktan sonra İmajını da değiştirdi. Büyük değişime giyim tarzı ile başlayan Nisa şu sıralar sarı saçları ile de çok konuşuluyor.

Görenler gözlerine inanamadı

Sevgilisi ile bu sıralar tatilde olan Nisa Bölükbaşı çektiği pozlarını sosyal medya hesabından paylaşmayı da ihmal etmiyor. Son olarak Instagram hesabından yeni bir fotoğraf paylaşan Nisa'nın saçlarının sarı olduğunu görenler gözlerine İnanamadı. Ancak hayranları Nisa’ya bu saç rengini pek yakıştıramadım. “Doğal halin daha güzeldi” yorumları yapıldı.