Nisa Bölükbaşı ve Ogeday girişken aşkı bitti! Sosyal medyadan takipler bırakıldı

TAKİP ET

Survivor 2022 şampiyonu Nisa Bölükbaşı ve eski şampiyon Ogeday Girişken'in büyük aşkı bitti. Uzun zamandan beri birlikte olan ve evlenecekleri konuşulan çiftten ayrılık kararı geldi. Nisa ve Ogeday sosyal medyadan da birbirlerini takip etmeyi bıraktı.

Reklam
Reklam

Survivor yarışmasıyla adını duyuran Nisa Bölükbaşı ve Ogeday Girişken’in aşk yaşadığı iddiaları gündeme gelmiş ve yarışmada da bu iddialar doğrulanmıştı. Nisa ve Ogeday aşkı yarışma sonrasında dolu dizgin devam ederken sürekli bir arada olan çiftin evleneceği konuşuluyordu. Ancak ikilinin sosyal medyadan birbirlerini takip etmeyi bırakması Ayrılık iddialarını da beraberinde getirdi. Peki, Ogeday ve Nisa neden ayrıldı?

SOSYAL MEDYADAN BİRBİRLERİNİ TAKİP ETMEYİ BIRAKTILAR

Survivor All Star 2022 yarışmasının şampiyonu Nisa Bölükbaşı ve eski şampiyon Ogeday girişken uzun süreden beri Aşk yaşıyordu. Sürekli bir arada görüntü veren ünlü çiftin evlenmesi beklenirken Ayrılık kararı geldi. Bu yıl evlenecekleri iddia edilen çift sürpriz bir şekilde birbirlerini sosyal medyadan takip etmeyi bıraktı. Çiftlerin birbirlerini takip etmesi ile birlikte Ayrılık iddiaları güçlenirken henüz her iki taraftan da bir açıklama yapılmadı.

Ayrıca Ogeday ve Nisa'nın Birlikte çekilmiş fotoğraflarını da sil diye öğrenildi.