Nisa Survivor'dan diskalifiye olacak zemin hazırlanıyor! 2 kere düştü kaldı 3'ye mahal yok! Sevgilisi Ogeday bile tutamadı

TAKİP ET

Survivor'ın en büyük şampiyonluk adaylarından biri olan Nisa Bölükbaşı'nın 2 kere bayılmasının ardından yarışma diskalifiye olacağı iddia edildi.

Reklam
Reklam

Hazırlıklarına Survivor 2021’in ortalarında başlanılan Survivor 2022 All-Star bir türlü bekleneni veremese de adından epey söz ettirmeye devam ediyor. Performans ve ada yaşantısının aksine bu sezon epey özel hayata yoğunlaşan Survivor 2022, sosyal medyada yer alan izleyici yorumlarına göre pek ‘sarmadı’ Ancak bazı yarışmacılar var ki, attıkları her adımla olay yaratıyorlar. O isimlerin başında da Nisa Bölükbaşı geliyor. 

Survivor eleme adayı 23 Mayıs 2022! Resmen ölüm potası oluştu, Survivor'dan elenecek isim ifşa oldu


Eski dostlar düşman oldu sen misin Survivor'ı bırakıp giden! All-Star'a Barış yatırımı yapan Acun Ilıcalı davaya hazırlanıyor


Survivor'da deprem! Şampiyon Acun Ilıcalı ile anlaşamadı yarışmadan çekiliyor! Acun resmen bu hamleyle kendi ipini çekti





 

DİSKALİFİYE Mİ OLACAK?


Nisa Survivor'dan diskalifiye olacak zemin hazırlanıyor! 2 kere düştü kaldı 3'ye mahal yok! Sevgilisi Ogeday bile tutamadı... İlk olarak Survivor 2020’ye katılarak adını tüm Türkiye’ye duyuran Nisa Bölükbaşı kısa sürede fenomen haline geldi. Yarışmada hem sevimli tavırları hem de inişli çıkışlı psikolojisiyle adından söz ettiren Nisa Bölükbaşı, yarışma sonrasında Barış Murat Yağcı ile yaşadığı sürpriz aşkla herkesi şoke etmişti. Üzerinde yetmedi Yağcı ile olaylı bir ayrılık yaşayan Nisa Bölükbaşı bir diğer Survivor yarışmacısı olan Ogeday Girişken’le aşk yaşamaya başladı.

Ancak asıl olay bu aşk üçgeninin Survivor 2022 All-Star’da bir arada yarışmaya başlamasıyla patlak verdi. Her ne kadar Barış Murat Yağcı ünlüler, Ogeday Girişken ve Nisa Bölükbaşı gönüllüler takımında yer alsa da sık sık oyun alanında karşı karşıya gelmeleri, Yağcı’nın Nisa psikolojisini üstünden atamaması ortalığın karışmasına yetti de arttı bile. Olay Barış Murat Yağcı’nın kendi isteğiyle ayrılmasına kadar geldi. Şimdilerde ise bambaşka bir konu gündemde. Bu konu hakkında da sosyal medyada ‘karma’ işte yorumları yapıldı. 


Nisa Bölükbaşı’nın önce adadan, oyun alanına taşındıkları kamyonette bayılması, sonrasında oynanan oyunda düşüp bayılması hem endişelendirdi hem de kafaları karıştırdı. İkinci kez bayılması üzerine Murat Ceylan, Nisa Bölükbaşı’ya ‘bayılma kredini tükettin Nisa’ diyerek şaka yollu bir gönderme yaptı. Ancak sonrasında sosyal medya kasıp kavruldu.

Sosyal medyada yer alan iddialara göre Nisa Bölükbaşı’nın yarışmadan gönderilmesinin ön hazırlıkları yapılıyor. Yarışmadan ayrılmak isteyen ve durumu yapıma bildiren Nisa Bölükbaşı için sağlık sorunları gerekçe gösterilecek ve bir veda hazırlanacak. İddia sosyal medyayı yerinden oynatırken, şampiyonluk adaylarından biri olarak gösterilen Nisa Bölükbaşı’nın, Survivor 2022 All-Star’daki geleceği herkesçe merak konusu oldu.