Nişanlılıkları yıldırım gibi geldi geçti, 1 gün sürdü! Survivor şampiyonu İsmail Balaban ve İlayda Şeker dünya evine girdi…

TAKİP ET

Survivor 2021 döneminde bulunan İsmail Balaban ve İlayda Şeker, aralarındaki arkadaşlıkları aşka çevirmişlerdi. 2 gün önce nişanlanan büyük aşıklar dün evlendiler!

Survivor’un sona ermesi ve evine geri dönmesinin ardından İsmail Balaban nişanlısı Gamze Atakan ile yollarını ayırma kararı almıştı. Survivor’da beraber yarıştıkları arkadaşı İlayda Şeker ile aralarındaki ilişkiyi aşka çeviren çift, 2 gün önce nişanlandı ve dün Şeker’in memleketi Nevşehir’de dünya evine girerek büyük aşklarını evlilik ile taçlandırdılar.

Yıldırım gibi düğün oldu!

Survivor’un ünlü çifti daha fazla ayrı kalmak istemeyerek 2 gün önce aralarındaki aşkı resmiyete dökerek nişanlandı ve dün akşam saatlerinde dünya evine girdiler. Yalnızca 1 gün nişanlı kalan İsmail Balaban ve İlayda Şeker yalnızca 1 gün nişanlı kaldı!

İlayda Şeker’in gelinliği geçer not aldı

İlayda Şeker’in sosyal medya hesabını takip edenler atmış olduğu storylerde giymiş olduğu gelinliği takipçilerinden geçer not almayı başardı. Ünlü çift ayrıca kına ve düğünü tek bir gecede yapmayı tercih etmiş; gelinliğin yanında kınası için tercihini zümrüt yeşil bir bindallı ve bordo bir elbiseden yanan kullanmış.