Norveç adalet bakanının sörf pozu ülkede infial yarattı! Can yeleği giymediği için topa tutuldu

TAKİP ET

Norveç'in 28 yaşındaki Adalet Bakanı Emilie Enger Mehl şu sıralar İtalya'da tatil yapıyor. Ancak genç Adalet Bakanı'nın tatilde verdiği poz ülkenin gündemine oturdu. Sörf tahtası üzerinde poz veren Adalet Bakanı, muhalefet tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu.

Reklam
Reklam

Dünyada refah seviyesi en yüksek ülkelerden olan Norçev’te şu sıralar ülke gündemi karışık. BU karışıklığa sebep olan ise 28 yaşındaki Norveç Adalet Bakanı Enger Mehl'in tatil pozu oldu. Şu sıralar İtalya’da tatilde olan genç adalet bakanı, sörf tahtası üstünde verdiği pozla eleştiri yağmuruna tutuldu. Muhalefet o pozlara tepki gösterirken bakanın can yeleği giymeden sörf tahtasının üstünde olmasının ülke yasalarına aykırı olduğu ifade edildi.

SOSYAL MEDYANIN GÜNDEMİNE OTURDU

Norveç Adalet Bakanı Emilie Enger Mehl’in sörf tahtası üstündeki o pozu kısa süre içinde ülkenin en önemli tartışmalarından biri haline geldi. Muhalefet, genç bakanı sorumsuzlukla suçlayıp topa tutarken, sosyal medya kullanıcıları ise “Ne büyük dert” yorumunu yaptı.

İLK AÇIKLAMA GELDİ

Can yeleği giymeden sörf tahtasına çıkan Mehl'den ilk açıklama geldi. Norveç’in 28 yaşındaki Adalet Bakanı Emilie Enger Mehl, hakkında gündeme gelen suçlamaları kabul etmezken, yasaları çiğnemesinin söz konusu olmadığını söyledi.