Nostradamus kimdir, 2022 için hangi kehanetlerde bulundu? Nostradamus 2022 kehanetleri

TAKİP ET

Nosradamus, 2022 yılı için kehanetlerini açıkladı. 2022'nin nasıl bir yıl olacağını ön gören Nosradamus'un neler söylediği merak ediliyor. İşte Nosradamus'un kehanetleri...

Reklam
Reklam

Yeni yıla günler kala, dünyaca ünlü kahinler ve kehanetleri yeniden gündemdeki yerlerini almaya başladı. Baba Vanga’nın 2022 yılı için yapmış olduğu kehanetler tüyleri diken diken ederken, şimdi de Nosradamus’un 2022 yılı için yapmış olduğu kehanetler korkuttu. 



Nostradamus, kitaplarında doğrudan ifadelerle değil de daha çok sembolizmi kullanmayı tercih eden bir kahindir. Kısacası, Nostradamus, gelecekle ilgili ön görülerini açık tespitler kullanmaktansa onları sadece anlayabilenlerin çözeceği üstü örtülü ifadelerle açıklamayı tercih ediyor. Bundan dolayı Nostradamus’un, Fransız İhtilali’nden 11 Eylül saldırılarına kadar birçok önemli tarihi olayı bildiğine inanılıyor. 


Nostradamus'un 2022 yılı için kehanetleri 

Nostradamus'un 2022 yılı için yapmış olduğu en ilgi çekici kehaneti, dünya ekonomisiyle ilgili. Nostradamus'un kehanetlerine göre önüne geçilemeyecek bir ekonomik bir düşüş yaşanacak ve dünya ekonomisinde de çökme meydana gelecek. 

NASA, 2021 yılı sonlarına doğru Dünya’ya bir meteor çarpmasının daha elverişli olduğunu söylese de Nostradamus’un kehanetlerine göre bu olay 2022 yılında gerçekleşecek. Bunun yanı sıra uzun bir kıvılcım izinden söz ettiği belirtilen Nostradamus’un, bunun sadece bir asteroit anlamına gelmediğini aynı zamanda deprem ve tsunamilerin de işaretçisi olduğu iddia ediliyor. 

Nostradamus’a göre, 2022 yılında yapay zekada inanılmaz seviyede bir ilerleme gerçekleşecek ve bilgisayar ve robotlar, bu senede insanları ve dünya yönetimini de yavaş yavaş ele geçirecek. 

2022 yılında büyük bir patlama yaşanacak. Bu patlamanın sonucunda ise, iklim ve dünya konumunda değişiklikler meydana gelecek. Gerçekleşecek patlama aynı zamanda sel ve depremlere de neden olacak. 

nostradamus nostradamus kehanetleri nostradamus 2022 kehanetleri kehanet