Noterler cumartesi günü çalışıyor mu? 8 Ocak 2022 Cumartesi Nöbetçi noter sorgulama ekranı

TAKİP ET

Birçok işlem için kamu adına onay veren makam olan noterlerin cumartesi günleri açık olup olmadığı vatandaşlar tarafından merak edildi. Vatandaşlar noterlerin cumartesi günleri çalışıp çalışmadığı hakkındaki sorulara nöbetçi noter sorgulama ekranından ulaşabilmektedir. Peki noterler cumartesi günü çalışıyor mu? detaylar haberimizde yer almaktadır.

Reklam
Reklam

Birçok işlem için kamu adına onay veren makam olan noterlerin cumartesi günleri açık olup olmadığı vatandaşlar tarafından merak edildi. Vatandaşlar noterlerin cumartesi günleri çalışıp çalışmadığı hakkındaki sorulara nöbetçi noter sorgulama ekranından ulaşabilmektedir. Tasdikleme, alım ve satım gibi birçok konuda önemli bir kurum olan noterlerde işleri olan vatandaşlar noterlerin hafta sonları açık olup olmadığını araştırmaya başladı. 

Noterler cumartesi günü çalışıyor mu?
Noterler normal şartlarda hafta sonları hizmet vermiyorlardı ama 2019 yılından itibaren nöbetçilik sistemine geçerek hafta sonları da hizmet vermeye başladılar. Böylelikle vatandaşları noterlerde olan işlerini hafta sonları nöbetçi noterlerde gerçekleştirebilirler. Nöbetçi noterler hafta sonları saat 10:00-16:00 arasında hizmet vermektedir. Nöbetçi noterlerin nerede olduğunu öğrenmek için kurumun resmi internet sitesi üzerinden il ve tarih seçimi ile kolayca sorgulanabilir. 

Nöbetçi noter sorgulama ekranı için tıklayınız. 

noter nöbetçi noterler cumartesi günü noterler açık mı