Now We Are Breaking Up dizi fragmanı, konusu ve oyuncuları

TAKİP ET

Now We Are Breaking Up dizisi neyi anlatmakta? Dizideki oyuncular kimler ve dizinin IMDb puanı kaç? Soruları ve daha detaylı bilgileri sizler için derledik. Now We Are Breaking Up dizi fragmanı, konusu ve oyuncuları haberimizde...

Reklam
Reklam

Now We Are Breaking Up Dizi ile ilgili yorumları ve dizinin eleştirisi ile birlikte, incelemesini, analizini, fragmanını, yönetmenini, senaristini, oyuncularını, kaç bölüm olduğunu ve daha detayı bilgileri sizler için derledik. Bu tarz dizi veya film yorumları, analizleri için bizi takipte kalın.

K-dramları artık popüler kültür ekseninde vazgeçilmezler arasına girdi. Bunu vazgeçilmez yapan ise akış içindeki sakinliğin yanı sıra duygusal metaforlar açısından zenginlik sunması. Bu durum günümüz dünyasını yansıtıyor diyebiliriz. Görüntülerdeki sakinlik yani sabitlik duruşunun yanı sıra karakterlerin hareketli halleri ile neredeyse bir bütünleşme sağlanıyor diyebiliriz.

Diğer diziler aksine hız ve gürültü haricinde durgunluk ve sakinlik vaat etmektedir. Bu bahsi geçen özelliklerde mutlaka istisnalar olacaktır ama bizi derinden etkileyen dizilerin genel özellikleri bunlardır diyebiliriz.

Now We Are Breaking Up dizisinin yorumu

Dizinin yönetmen koltuğunda  Lee Gil-Bok oturmakta. Az önce bahsettiğim dizi konseptinin aksine bu yorumlayacağımız dizide oldukça hareketli ve gürültülü anlar hakim diyebiliriz. Daha yeni diyebileceğimiz bir dizidir ancak gürültü birkaç bölümde de olsa can sıkıcı durumda diyebiliriz. Dizinin konsepti ilgi çekici fakat fazlaca karakterin olması dizinin takibini oldukça zorlaştırmaktadır. Bunların yanı sıra fazlaca ve fazla olduğu içinde gereksiz olan dokunuşlar mevcut dizide. Dizide romantizm teması ise bir can yeleği olarak kullanılmaya çalışılmış.

Dizinin henüz birkaç bölümü yayınlandı ve bu bölümlerde ise iki ana karakter mevcut. Bunlar  Ha Young-eun ve Jae-guk (veya Bay J)  isimlerinde olan genç karakterlerdir. Dizi bir moda haftası temasında başlar ve dizinin akışı da bu tema üzerinde kurgulanmıştır. Günümüzün ana terimlerinden olan ve trendler arasına giren kıyafet, makyaj, fotoğrafçı gibi kavramlar dizide kullanılmış ve hatta bunlar etrafına dizi oluşturulmuş diyebiliriz. İki ana karakter ise burada hırs ve aşkın bütünleşmesini anlatıyor. Dizinin puanı yorumuma ek olarak on üzerinden altı.

IMDb: 8,2

Güncel puana tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Now We Are Breaking Up dizisinin oyuncu kadrosu

Song Hye-Kyo – Ha Yeong Eun

Jang Ki-Yong – Yoon Jae Gook

Hee-Seo Choi – Hwang Chi Sook

Kim Joo-Heon – Seok Do Hoon

Jang Hyuk-jin – Ko Gwang Soo

Nam Gi-Ae – Kang Jeong Ja

Se-hun Oh – Hwang Chi Hyung

Na-Moo Yoon – Kwak Soo Ho

Hwa-yeon Cha – Min Hye Ok

Now We Are Breaking Up dizi yorumu ile sizlerle birlikte olduk. Başka dizi ve film yorumları için haber sitemizi takipte kalın. Umarım siz değerli okuyucularımız için faydalı bir dizi yorumu olmuştur.

 

 

now we are breaking up dizi diziyorumu