NTV spikeri Seda Öğretir yakın arkadaşı Özlem Sarıkaya'nın ölüm haberini verirken gözyaşlarına boğuldu

TAKİP ET

NTV spikeri Özlem Sarıkaya Yurt uzun zamandan beri tedavi gördüğü kanser hastalığı nedeniyle 39 yaşında hayatını kaybetti. Bugün NTV'de de yas vardı. NTV'nin başarılı spikerlerinden Seda Öğretir canlı yayında arkadaşının ölüm haberini verirken gözyaşlarına boğuldu.

Reklam
Reklam

NTV spikeri Özlem Sarıkaya Yurt’un ölümü başta NTV ailesi olmak üzere tüm medya camiasını yasa boğdu. 2014 yılından bu yana NTV ekranlarında haber programı sunan Özlem Sarıkaya Yurt uzun zamandan beri tedavi gördüğü meme kanseri nedeniyle hayata veda etti. 39 yaşında hayatını kaybeden başarılı spikerin ölümü arkadaşlarını da gözyaşlarına boğdu. NTV’nin deneyimli spikerlerinden Seda Öğretir bugün Özlem Sarıkaya'nın vefat haberini verirken gözyaşlarına hakim olamadı.
 

“Özlem'i kaybettik”

NTV spikeri Özlem Sarıkaya Yurt ölümü ile herkesi yasa boğdu. Özellikle NTV ekranlarında yıllardır sabah programı yapan ve haberleri sunan Özlem Sarıkaya’nın ölümü yakın arkadaşlarını canlı yayınlarda duygulandırdı. Bu sabah NTV’de sabah haberlerini sunan Seda Öğretir’de arkadaşının ölüm haberini ekrana taşıdı. Uzun yıllardan beri beraber görev yaptığı mesai yaptığı arkadaşını anlatırken gözyaşlarına boğulan Seda Öğretir, acıyı tarif edecek kelime bulamadı. Seda Öğretir canlı yayında yakın arkadaşı için şu ifadeleri kullandı;

“Bizim çok acı günümüz… Maalesef hepimizi kahreden haberi aldık bugün. Çok uzun bir vakit olmadı ama çok uzun yıllar birlikte mesai yaptığımız, sadece bu ekranı değil nice anıları paylaştığımız, güzel yüzlü, güzel sesli, güzel kalpli, güzel arkadaşımız Özlem Sarıkaya Yurt’u kaybettik. Türkiye onu güler yüzüyle güzel sesi ile tanıdı yıllarca NTV ekranlarından milyonlarca insana ulaştı.”