Nur Tuğba Namlı kötü haberi duyurdu! Üçüncü bebeğine hamileydi

TAKİP ET

Kanal D ekranlarında Hakan Ural ile birlikte Neler Oluyor Hayatta isimli programın sunuculuğunu üstlenen Tuğba Namlı Geçtiğimiz günlerde üçüncü bebeğine hamile olduğunu duyurmuştu. Dün canlı yayına çıkmayan Nur Tuğba Namlı'nın durumu merak edilmişti. Nur Tuğba Namlı'dan kötü haber geldi. Sosyal medya hesabından paylaştı…

Reklam
Reklam

Acun Ilıcalı'nın sunduğu Var Mısın Yok Musun isimli programla tanınan ve ardından TV8’de program yapan Nur Tuğba Namlı 2 yıldan bu yana Kanal D ekranlarında Neler Oluyor Hayatta programının sunuculuğunu Hakan Ural ile birlikte üstleniyor. İki çocuk annesi 39 yaşındaki sunucu üçüncü bebeğine hamile olduğunu geçtiğimiz günlerde canlı yayında duyurmuştu. Hakan Ural tarafından yapılan bebek açıklamasının ardından Nur Tuğba Namlı Dün canlı yayına çıkmadı. Sevenleri ünlü Sunucunun Durumunu merak ederken Nur Tuğba Namlı kötü haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

Erkek bebek bekliyor

Kanal D ekranlarında yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programının sunucusu Nur Tuğba Namlı hamile olduğunu Hakan Ural duyurmuştu. Hakan Ural mutlu haberi canlı yayında paylaşırken aileye birinin daha katılacağını söylemiş ve erkek bebek beklediklerini dile getirmişti.

Kötü haber geldi

Sabah kuşağında yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programı ile her gün ekranda olan Nur Tuğba Namlı dün ekranlara çıkmadı. Ünlü sunucuyu ekranda göremiyorum sevenleri ise Bir Hayli endişelendi. Hakan Ural sevindiren hamilelik haberini vermişti ancak Nur Tuğba Namlı’dan Bugün kötü haber geldi. Sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yapan güzel sonucunu Nur Tuğba Namlı neden yok sorusuna da yanıt vermiş oldu. Ünlü sunucu covid-19 testinin pozitif çıktığını belirtirken aynı zamanda sağlık durumunun iyi olduğunu sosyal medya hesabından duyurdu.