Nusret restoranının hesap fişini paylaştığı görenler şaştı kaldı! 3.1 Milyon TL hesap

TAKİP ET

Dünyanın tanınmış figürlerinden Biri haline gelen etçi Nusret Gökçe, restoranında ödenen bir hesabın fişini paylaştı. Nusret Gökçe'nin paylaştığı fişi görenlerin gözleri açık kaldı.

Reklam
Reklam

Dünyaca ünlü etçi Nusret Gökçe, restoranında ödenen hesapların fişlerini zaman zaman sosyal medya hesabından paylaşıyor. Etçi Nusret bu defa Dubai'deki restoranında ödenen bir hesabı fişini sosyal medya hesabından yayınladı. Nusret'in bu paylaşımını görenler ise tepki gösterdi.

Et tuzlama hareketi ile dünya çapında ün kazanan Kasap Nusret Gökçe restoranlarındaki fiyatlarla sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıl dünya basınında da Gündem olan Nusret Gökçe yine Dubai'de ödenen bir hesabı paylaştı.

Nusret'in restoranında ödenen hesap ağızları açık bıraktı

Et tuzlama hareketi nedeniyle dünyaca ünlü bir kişi haline gelen Nusret Aynı zamanda restoranlarını da dünya çapında bir marka haline getirdi. Sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımda bir restoranında yer alan hesabı takipçileriyle paylaşan Nusret tepki çekti.

Nusret'in Abu Dabi’de adlı restoranda ödendiği öğrenilen hesap fişi ne "Kalite asla pahalı değildir" notunu düşmesi de dikkatlerden kaçmadı. Nusret'in paylaştığı hesapta 615 bin Dinar ödenmiş yani Türk lirası karşılığı ile 3.1 milyon TL yapıyor.

Sosyal medya kullanıcıları tepki gösterdi

Nusret'in bu paylaşımı kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine oturdu. Sosyal medya kullanıcıları ünlü etkiye tepki gösterirken gösteriş ve görgüsüzlük olduğunu söyledi. Bazı sosyal medya kullanıcıları ise Nusret'ten hesaba orantılı şekilde çalışanlarına ödeme yapmasını istedi.