O banka tarafından kendi cep telefonundan mesaj gönderen vatandaşlara 50.000 TL ödeme yapılıyor

TAKİP ET

PTT bağlamında son zamanlarda kredi kampanyası oldukça vatandaşları mutlu ediyor. Nakit ihtiyacı olanlar için tek SMS ile binlerce TL para hesaplara yatıyor.

Reklam
Reklam

O banka tarafından kendi cep telefonundan mesaj gönderen vatandaşlara 50.000 TL ödeme yapılıyor. PTT son dönemlerde bankacılık ürünlerinin sunulması konusunda aktif bir yaklaşım sergilemeye devam ediyor. Aktif Bank ile PTT arasında yapılan protokol kapsamında pek çok bankacılık prosedürü PTT şubeleri aracılığı ile gerçekleştirilebiliyor. Bunun yanısıra Kredi finansmanları şeklinde detaylı bankacılık ürünlerini de aynı şekilde PTT üzerinden başvuru işlemlerini anında yapabilirsiniz. 

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank 0.49, 0.64, 0.69, 0,74, 0.79, 0.89 ve 0.99 faizle konut kredisi ve nakit para veriyor! 120 ay taksitle


Kredi kartı ve banka kartı olanlar için yeni haber geldi! 5.300 TL hesaplara yatıyor


QNB Finansbank 30 Bin TL Kredi Başvuruları Başladı! Bu Fırsatı Kaçırmayın


Halkbank ve 2 Farklı Banka 120 Bin TL Kredi Vereceğini Duyurdu


Nakde sıkışanlara özel kredi fırsatı duyuruldu! Akbank faizsiz kredi devrini başlattı! 7.500 TL sıfır faizle krediye akın edildi!





Bu bağlamda emekli yurttaşların aylıklarını alabilmek yönünden PTT'yi tercih etmeleri durumunda hazırlanan yeni kampanya ile birlikte 50.000 TL üstü kefilsiz ve teminatsız kredi veriliyor. Emekli aylıklarını PTT üzerinden alan bireylerin faydalanabilecekleri bu kampanyadan kısa bir mesaj ile hemen sahip olabilirsiniz.


 

PTT'den SMS ile kredi anında hesaplarınızda 


SGK-SSK ve Bağkur'lu emekli aylıklarını PTT şubelerinden alan emekli vatandaşlar cep telefonlarının attıkları SMS bağlamında kısa mesaj atarak kredi başvuru işlemlerini hemen yapabiliyor. Kredi başvuruı yapmak isteyen emekli vatandaşlardan, aylıklarını PTT şubelerinden alıyor almaları haricinde rastgele bir koşula aranmamakta.



Kredi almak için yapmanız gereken, PTT yazdıktan sonra T.C. kimlik numaralarını yazarak 3050’ye mesaj atmanız ve başvuru işlemlerinizi yapmanız yeterlidir. Gelen mesaj bağlamında kredi tutarını hesabınızda görürsünüz.