O bankalar hesaplara 14.000 TL yüklüyor, son tarih açıklaması yapıldı! Bugün aldınız aldınız yoksa...

TAKİP ET

Bankaların kendi resmi internet ve mobil uygulamaları bağlamında oluşturulan son dakika açıklamasına göre hesap ver 14000 TL para aktarılacak. Detaylar haberimizde...

Reklam
Reklam

O bankalar hesaplara 14.000 TL yüklüyor, son tarih açıklaması yapıldı! Bugün aldınız aldınız yoksa... Bankaların kendi resmi internet ve mobil uygulamaları bağlamında oluşturulan son dakika açıklamasına göre hesap ver 14000 TL para aktarılacak. Detaylar haberimizde...

Bayram şekeri geldi! 5.000 TL'den fazla borcu olanlara 2 banka açıklama yaptı! 30 gün içinde borçlarınız kapanacak



Banka Hesabınıza Anında 30 Bin TL Yatırılıyor! Tüm Vatandaşlar Bu Ödemeden Faydalanabiliyor PTT Açıkladı!




 

Anadolubank


14.000 TL'ye kadar tüketici kredisi verecek bankalar arasında Anadolubank'ta yer almaktadır. Buna göre en çok 3 sene vade seçenekleri ile sunulacak tüketici kredisinin alınması yönünden yurttaşların T.C. kimlik numaralarını yazmaları yeterlidir. 

Banka doğrultusundan yayılan hizmet anlayışında cep telefonu üzerinden de banka müşteri temsilcisiyle birebir olarak oluşturulan görüşmeyle krediden faydalanabilme imkanı mevcut. 0 850 222 55 50 numarasından kısa vakit içinde erişimin sağlanabileceği müşteri temsilcileri, günün her hemen kredi taleplerini karşılamak ve bireylere orjinal tüketici kredileri sunmak adına prosedür yaparlar. İlk müracaat sırasında hiçbir belge istenmiyor olmasıyla beraber, yalnızca kimlik numarasıyla cep telefonu üzerinden müracaatının gerçekleştirilebilmesi mümkündür.


 

Fibabanka 


Öğlen saatlerinde Fibabanka resmi internet sayfaları üzerinden oluşturulan son dakika açıklamasına göre 14000 TL tutarında tüketici kredisinin 3 sene vade alternatifi şeklinde ve 90 gün ertelemeli olacak şekilde bilhassa da cazip faiz oranları ile oluşturulan kredi kampanyasına katılmak isteyen yurttaşların kredi puanlarının en az 1200 olması gerekir. 

Buna göre yurttaşların başvuru işlemlerini yapıldıktan sonra Fibabanka şubeleri üzerinden yada mobil bankacılık programları üzerinden hemen hesaplarını 14 bin TL para aktarmaları mümkündür.