O isim eşinin 2. doğumuna tam 10 milyon TL'lik hediye aldı

TAKİP ET

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çiftinin ikinci kez çocukları oldu. Burak Özçivit ise eşine doğum günü hediyesi tam 10 milyon TL değerinde lüks araç hediye etti. İşte o görüntüler...

Reklam
Reklam

Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, geçtiğimiz akşam Etiler Akmerkez’de gezerken objektiflere yakalandılar. Geçen ay gözde çiftin ikinci çocukları dünyaya gelmiş ve “Her şey yolunda” diyerek sorunsuz bir doğum olduğunu dile getirmişlerdi.

Özçivit, karşılaştığı muhabirlerden gelen “Karan, kardeşine alışabildi mi?” şeklinde yöneltilen soruya, beklediklerinden de iyi bir alışma süreci geçtiğini belirtmiş ve daha ilk günden alışmaya başladığını söylemişlerdi. Evcen ise konuyla ilgili “Vakit geçirdikçe abilik duygusunu daha iyi anlar diye düşünüyoruz.” ifadelerini kullanmıştı.

10 milyon değerinde hediye

Fahriye Evcen, diğer yandan setlere ne zaman döneceğinin merak edilmesine, “Çok ara vermek istemiyorum. Yakın zamanda dönmeyi düşünüyorum.” dedi. Burak Özçivit’in, eşi Evcen’e doğum sonrasında 10 milyon TL değerinde lüks araba hediyesi aldığı öğrenildi.