O konuşuyor, herkes susuyor! Altın kahini yeni tarihi verdi ve bombaladı: Gram altın 1450 TL olacak, Doları durdurmak artık imkansız, gıda savaşları başlıyor!

TAKİP ET

Hayat pahalılığı artmaya, alım gücü düşmeye devam ederken bir yandan altın fiyatları bir yandan döviz kurları vatandaşları endişelendiriyor. Son zamanlarda yaptığı tahminlerle tam nokta atışı tespitler yapan altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş ise daha büyük felaketlerin haberini vermeye devam ediyor. Adı felaket tellalına açıdan İslam Memiş konuşunca herkes susuyor. İşte İslam Memiş'in son tahminleri…

Reklam
Reklam

Türkiye'nin içinde bulunduğu ekonomik Buhran ne yazık ki vatandaşları olumsuz etkilemeye devam ediyor. Hayat pahalılığı her geçen gün artıyor, Alım gücü ise düşmeyi sürdürüyor. Tüm bunların yanında altın ve dolar fiyatları ise rekor üstüne rekor kırıyor. Ne yapacağını şaşırmış durumda olan vatandaşlar ise altın ve para piyasaları uzmanlarını yakından takip ediyor artık bir şekilde tedbir almaya çalışıyor. Bildiğiniz üzere piyasanın en çok takip edilen isimlerinden biri de altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş. 20 Aralık tarihinde dolar ve altının büyük çöküşünü de bilen İslam Memiş maalesef artık eskisi kadar olumlu konuşmuyor.

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş son dönemlerde altın fiyatları ile ilgili yaptığı tahminlere bir yenisini daha ekledi. Yeni videosunu sosyal medya hesabından yayınlayan İslam Memiş, altının bin 450 lirayı geçeceği tarihi verdi. Maalesef bundan sonrasında Dolar kuru da durmayacak. Altın fiyatları gibi Dolar kuru da arttıkça artacak. Peki, Türkiye'nin hali ne olacak? İşte altın piyasaları uzmanı İslam Memiş'in son altın yorumları…
 

Altının önü alınamıyor

Altın fiyatları, geçtiğimiz hafta yapılan FED açıklaması ile birlikte yükselişe geçmişti. 900 TL'nin üzerine kadar çıkan altın fiyatları Dün 970 lirayı gördü. Maalesef ki bundan Sonrasında da altın fiyatlarını durdurmak mümkün değil altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş özellikle yaz aylarında daha da yüksek fiyatlarla karşı karşıya kalacağımızı söylüyor. Hem ilerleyen günlerde FED faiz kararının açıklanacak olması hem de Yaz aylarının gelip düğünlerin başlıyor olması nedeniyle altın fiyatları rekor üstüne rekor kıracak. Kritik uyarılarda bulunan İslam Memiş vatandaşların alım fırsatlarını da değerlendirmesini istedi.

Altın 1450 TL olacak

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş Bugün yeni bir video yayınlayarak yatırım yapmak ya da al sat yapmak isteyen vatandaşlar için önemli değerlendirmelerde bulundu. Altının 970 lira seviyelerini denediğini ancak kalıcı olamadığını belirten İslam Memiş, yukarı yönlü hareketi devam edeceğini dile getirdi. Hem gram altınının hem de ons altının hareket halinde olduğunu söyleyen İslam Memiş, önce bin lira, ardından 1200 lira ve son olarak da bin 450 liraya kadar fiyatların görüleceğini dile getirdi. İslam Memiş'in tahmini ise gram altının Haziran ayında bin lira olması.