O özel banka'dan hafta sonu müjdesi! Bankamatik kartınız varsa 30.000 TL para veriliyor! Önemli gelişme

TAKİP ET

Bu bağlamda 30.000 TL ve üzeri tüketici kredisi kullanmak isteyen vatandaşlar, Akbank üzerinden tüketici kredisi müracaatı yapabilir.

Reklam
Reklam

O özel banka'dan hafta sonu müjdesi! Bankamatik kartınız varsa 30.000 TL para veriliyor! Önemli gelişme... Akbank bağlamında açıklanan kampanya sonrası resmi web internet sitesi üzerinden açıklama yapıldı. Oluşturulan kredi ilanı kapsamında verdiği verilere göre banka kartı tespit edilen vatandaşlar yönünden makul kredi üstünlüğü başladı.



Halkbank ve 2 Farklı Banka 120 Bin TL Kredi Vereceğini Duyurdu


Nakde sıkışanlara özel kredi fırsatı duyuruldu! Akbank faizsiz kredi devrini başlattı! 7.500 TL sıfır faizle krediye akın edildi!


Garanti BBVA ve İki Diğer Bankadan Cazip Kredi Fırsatı! Başvuran Anında Onay Alıyor


Akbank'tan Faizsiz Kredi Fırsatı! Nisan Ayı Bitmeden Başvurana 7500 TL Ödeniyor


Akbank kara listede ve kredi puanı sıfır olan vatandaşlara 20.000 TL ödeme yapıyor! Aylık ödeme yok! Paralar hemen hesapta



Tüketici kredisi bağlamında verilecek bu kredi kampanyası kapsamında emekli vatandaşlara, memurlara ve işçilere ödeme gerçekleştirilecek. Para lüzumsinimi tespit edilen vatandaşlar yönünden Akbank banka kartı tespit edilenlara 30.000 TL tutarında ödeme yapacak.  Akbank sosyal medya hesaplarından yapmış bulunduğu bildirimde banka şubelerine dahi gitmeye lüzum olmadan size kredi geleceğini söyledi.



Akbank bağlamında kredi müracaat prosedürlerini yapmak yönünden 1100 ve bunun baya bir fazlası kredi notunun olması önemli şartlardan biridir. Müracaat edecek vatandaşlar, bankacılık koşullarına uyum sağlamaları durumunda Akbank kredisi adı altında daha yüksek limitli krediler amacıyla müracaat prosedürlerini gerçekleştirebilir. Genellikle de borcunu kapamak hedefiyle kredi çekmek isteyen vatandaşlar, 36 aya kadar kredi kullanacak.



30.000 TL tutarında borç kapatma kredisinin 36 aylık vade alternatifi şeklinde 90 gün ertelemeli bir biçimde Akbank şubeleri ya da mobil bankacılık programları üzerinden kullanılması durumunda günün her saatinde prosedür yapabilirsiniz. Banka resmi internet sitesinde de müracaatınızı yapılabilir ve neticesinde anında öğrenebilirsiniz. Bankalar sizlere 2 dakika içersinde kredi neticesi olanağı sunmaktadır.