O Ses Türkiye Wafa Benradja kimdir, aslen nereli ve kaç yaşında?

TAKİP ET

O Ses Türkiye'de final heyecanı devam ediyor. O Ses Türkiye finalistlerinden Wafa Benradja, performansıyla seyircilerin dikkatini çekmeyi başardı. Sesi ile izleyenleri büyüleyen Wafa Benradja Ebru Gündeş'in takımında yer alıyor. Peki O Ses Türkiye Wafa Benradja kimdir? Wafa Benradja ile ilgili merak edilen detayları sizler için hazırladık.

Reklam
Reklam

O Ses Türkiye, bir sezonu daha geride bırakarak 21 Ocak Cuma günü final yapıyor. O Sees Türkiye'de final heyecanı devam ederken sesiyle ilgi çeken Wafa Benradja merak edildi. Peki Ebru Gündeş'in takımında yer alan finalist Wafa Benradja kim, nereli? İştge detaylar...

Wafa Benradja, O Ses Türkiye'de sesiyle herkesin beğenisi topladı. Finalist olan genç yarışmacı internette araştırılmaya başlandı. 

O Ses Türkiye Wafa Benradja kimdir, nereli?

Finalist Wafa Benradja, sahnede gösterdiği performans ile dinleyenleri etkilemeyi başardı. Aslen Cezayirli olan Wafa Benradja, 25 yaşında. Yarışmaya İstanbul'dan katılan Wafa Benradja, şarkıcı ve söz yazarıdır. Türkiye'ye 8 ay önce geldiğini söyleyen Wafa Benradja, aynı zamanda veteriner. Tenise ilgi duyan Wafa, kendi ülkesinde profesyonel hentbol oyuncusu olduğunu da belirtti.

wafa benradja o ses türkiye o ses türkiye finali o ses türkiye finalisti