O Ses Türkiye yarışmacısına sokak ortasında silahlı saldırı!

TAKİP ET

TV ekranlarından yayınlanan 'O Ses Türkiye' isimli yarışma programından tanınan Talha Burak Karayılan, Okmeydanı'nda silahlı saldırıya uğradı. Burada bir tamirhanenin önünde oturduğu sırada motosikletli saldırganlar tarafından vurulan Karayılan, kendisini dükkanın içine zor attı ve yardım bekledi.

Reklam
Reklam

Olay, İstanbul'un Okmeydanı ilçesinde geçtiğimiz Çarşamba günü meydana geldi. Akşamüzeri saat 19.15 sıralarında yaşanan olayda edinilen bilgilere göre geçtiğimiz yıllarda "O Ses Türkiye" isimli bir yarışmaya katılan ve burada tanınan Talha Burak Karayılan, ilçede bulunan bir tamirhane önünde oturduğu sırada silahlı saldırıya uğradı.



Tamirhanenin önüne motosikletle gelen kasklı iki şahsın silahından çıkan kurşunlara hedef olan Talha Burak Karayılan, bacaklarından vurulmuş halde kanlar içinde yere yığıldı. Motosikletli saldırganlar olay yerinden hızla kaçarken, yaralanan Talha Burak Karayılan sürünerek tamirhaneye girdi ve yardım gelmesini bekledi.



Çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerinde olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edilirken, yaralı genç ilk müdahalesi yapıldıktan sonra ambulansa alınarak hastaneye kaldırıldı. Hayati tehlikesi olmadığı anlaşılan  Talha Burak Karayılan, polise kendisine ateş eden saldırganları tanımadığını söylerken şahıslardan şikayetçi olduğunu belirtti.



Yaşanan saldırı olayına ilişkin bir çalışma başlatan Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ilk olarak görgü tanıklarının ifadelerini aldı ve daha sonra işyerlerinin güvenlik kamera görüntülerini inceledi. Yapılan incelemeler sonrasında polis saldırganların önce eşkalini ardından da kimliklerini tespit ederken şahısların yakalanması için geniş çapta bir arama başlatıldığı bildirildi.


 

Talha Burak Karayılan o ses türkiye silahlı saldırı