O Ses Türkiye Yılbaşı Özel yarışmacıları kimler? O Ses Türkiye Yılbaşı Özel'in yarışmacıları belli oldu

TAKİP ET

Yılbaşı gecesi TV8'de yayınlanacak olan O Ses Türkiye Yılbaşı Özel'in yarışmacıları belli oldu. Heyecanla beklenen programda kimlerin sahne alacağı merak ediliyor. Peki O Ses Türkiye Yılbaşı Özel yarışmacıları kimler? Yanıtı haberimizde...

Reklam
Reklam

TV8’de yıllardır yayınlanan ve oldukça sevilen O Ses Türkiye programının her yılbaşı gününe özel olarak yayınlanan versiyonu ‘’O Ses Türkiye Yılbaşı Özel’’ programının başlamasına artık kısa bir süre kaldı. Sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın yapacağı O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında orijinal programda olduğu gibi yine Ebru Gündeş, Murat Boz, Beyazıt Öztürk ve Oğuzhan Koç jüri olarak yer alacak. Fakat insanlar O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında kimlerin sahne alacağını daha çok merak ediyorlar. Programda sahne alacak isimleri öğrenmek isteyen kişiler arama motorları üzerinden yaptığı araştırmalara hız vermiş durumda. Peki O Ses Türkiye Yılbaşı Özel yarışmacıları kimler?
O Ses Türkiye Yılbaşı Özel Yarışmacıları Kimler?

TV8’in sevilen yarışma programı O Ses Türkiye’nin yılbaşı günlerine özel olarak yayınlanan O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında yer alacak isimlerden bazıları netlik kazandı. İlayda Alişan, Merve Dizdar, Murat Yıldırım, Gökçe Bahadır, Feyyaz Şerifoğlu, Damla Sönmez, Ozan Akbaba, Hazar Ergüçlü, Perihan Savaş, Sabri Sarıoğlu, Sarp Akkaya, Yasemin Sakallıoğlu, Eser-Berfu Yenenler ve Hande Baladın  Simge Aköz gibi önemli isimler şarkı performanslarını sergileyecek. 
O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programı 31 Aralık 2021 Cuma akşamı saat 20.00’de TV8 ekranlarında izleyenlerle buluşacak.

TV8 O Ses Türkiye O Ses Türkiye Yılbaşı Özel